Aktív témák
-
Petro
tag
Hello mindenkinek!
Venti átalakítót keresnék 8-ról 12cm-re!
Halmozzatok el a jobbnál jobb ajánlatokkal -
harry
veterán
válasz
FlasH-BacK #98 üzenetére
az akril azt jelenti, h víztiszta, nem? vagy ez miféle anyag? ha nem különbözik nagyon plexitől akkor nem gázos. méretek - kettő érdekelhet:
32*33*4mm
32*33*6mm
ha karcos az alavetően nem gáz, kérdés, h mennyire. hőlégfúvóval/marással azt akarom elérni, h kicsit hullámos, megfolyt legyen. de inkább mutatok pár képet, h érthetőbb legyen: Bővebben: link - ilyesmit. -
FlasH-BacK
senior tag
A hőlégfúvós dolgot azt meg tudom nézni neked. Viszont azt nem értem, hogy a maratással kapcsolatban mire vagy kiváncsi? Ez az anyag ua úgy viselkedik mint a plexi.
Akkor most mekora méretre gondoltál? Mert aszerint mondok majd egy árat ami vagy megfelel neked, vagy nem. Kép az necces, talán sikerül szerválnom digit gépet.
-
harry
veterán
válasz
FlasH-BacK #94 üzenetére
hmm ha kicsit karcos az még jó is lenne. csak ki kéne próbálni, h mennyire tudnám maratni illetve főlégfúfóval megfújva mennyire deformálódna.
árral kapcs. van vmi elképzelésed? esetleg tudnál küldeni képet? inkább vastagabbra van szükségem, 4-6mm körül. -
FlasH-BacK
senior tag
Na, körbenéztem, de a vastagabbakból (6mm körüli) csak olyan van ami nem víztiszta, kicsit karcos. Vannak még 2-3mm-esek, azok jó állapotúak.
Szerintem annyiban különbözik, hogy talán picit jobban törik, meg nem oldódik annyira, de egyébként ugyan az, mint a plexi. -
harry
veterán
válasz
FlasH-BacK #88 üzenetére
Az szerintem nem lesz jó, mert valószínűleg alakítok még a plexin (főlégfúvó, marás, ilyesmik). Amúgy miben különbözik még akril lap a plexitől? Keménység, megmunkálhatóság?
-
Rhino666
addikt
válasz
FlasH-BacK #88 üzenetére
A lexán a legjobb, az karcolódni sem karcolódik!
-
Rhino666
addikt
2db 60cm-es, beépített Y-kábeles (tápelosztó), UV-reaktív kék ATA133 IDE csőkábelemet cserélném 2db 60cm-es, tápelosztó nélküli, UV-reaktív narancs ATA133 IDE csőkábelre.
-
DewiL
senior tag
válasz
FlasH-BacK #88 üzenetére
az lehet engem is érdelene milyen van mennyiért?
-
FlasH-BacK
senior tag
Plexi lap helyett nem jó akril lap? Ugyanolyan átlátszó, csak nem oldja az aceton meg egyéb oldószerek. Mert abból tudnék adni ebben a méretben. van többféle vastagság is.
-
harry
veterán
Jelenleg eladó:
- Toshiba 5112 DVD író... 8k fix (M0Dairnél érdeklődjetek)
Keresek
- sötét szürke/fekete gégecsövet
- plexi lapot - 32*33, vastagság: 4-6 mm
- maszkoló fólia, esetleg vmi papír ragasztó csík (festéshez kell)
- elektro cuccok:
3db kapcsoló (nyomó, 1* záró - Bővebben: link - T1100AA)
- venti csatik (ami a venti végén van, 3 tűs)
- Univerzális Molex szétszedő (4tűs, apa/anya csatikhoz)
- Halk 120as ventiket kb. 2-3 darabot (<24dB, lehetőleg csúszócsapágyas, jöhet Coolink, Nexus). -
zottty
aktív tag
van valakinek gépházkivágó szettje?egyszer láttam rányomod kétoldalról a gépházra aztán valamit meghúzogatsz utána kihúzl belőle valamit és szépre lecsiszolja neked a ház oldalát is meg jukat vés bele helyet csinál a plexinek kb 1perc alatt..jobb mint a flex
-
Morris
veterán
Hi!
Van nekem egy 8cm-es kék ledes AeroCool ventim (aluminium keretes), amit elcserélnék egy 12cm-es kék ledes ventire! -
-
m4ck11
tag
Még mindig megvannak a cumok -
harry
veterán
Jelenleg eladó:
- Toshiba 5112 DVD író... 8k fix (M0Dairnél érdeklődjetek)
Keresek
- sötét szürke/fekete gégecsövet
- elektro cuccok:
- Univerzális Molex szétszedő (4tűs, apa/anya csatikhoz)
- Halk (<24dB, lehetőleg csúszócsapágyas) 120as ventiket kb. 2-3 darabot
[Szerkesztve] -
harry
veterán
Ez az a venti ami a Sonataban volt, igaz? Ha jól látam az alapból 30dB, ami kicsit sok Bővebben: link. Gégecsőből inkább sötét szürke/fekete kellene, festeni meg nem akarok. Kösz, de akkor egyelőre nem veszek semmit.
-
mh197
őstag
Keresel még plexi lapot?
Itt egy tel szám, ahol én vettem a sajátom (58x43 , 2mm vastag ez volt 600huf!) szerintem jó ár érte. Olyat vágnak, amilyen méretet mondasz, és olyan vastagságban!
Tel : 06302025928
Ő egy media cég alkalmazottja, és tőle vehetsz plexit jó árban! -
m4ck11
tag
up!
-
M0Dair
senior tag
up
-
harry
veterán
ilyen domború matrica: Bővebben: link, Bővebben: link
inverter lehet hogy kellene. csak nem tudom, h az jó-e 10cmes csövekhezvan egy nekem is, megnézem majd.
[Szerkesztve] -
MCGaiwer
addikt
Hali mindenki!
Én is csatlakozok a modding piachoz, ma készült el a gépem moddingja... majd felteszem ide vmikor
Keresek: eredeti matricákat (ATI-INTEL-MSI-GIGABYTE....)
Kínálok: egy noname kék fénycső inverterrel -
válasz
Mohaafunny #38 üzenetére
Ahogy megbeszéltük, várom a hívásod.
-
P4Laca22
tag
MODair, lehet a 92mm-es ventid érdekelne. Mennyibe gondolod?
-
harry
veterán
válasz
Mohaafunny #38 üzenetére
sorry, de egy ilyen 2200Ft. Én is ennyiért vettem.
Bővebben: link, Bővebben: link
RL026 Revoltec Fan - Dark Blue -, 120x120x25mm with 4 blue LEDs 2 200 Ft
RL027 Revoltec Fan - Dark Red -, 120x120x25mm with 4 red LEDs 2 200 Ft -
Mohaafunny
tag
a ventik ára boltban a tudomásom szerint 3 ezer valamennyi afa
és kb merre lenne a csere a colorra, ha belemenek?? világít magától, vagy hoyg van az?
-
válasz
Mohaafunny #35 üzenetére
Hali!
Az egyik Revoltec ventiért adnék egy ilyet:
Revoltec Colorchanger 80mm venti számlával, garival 2006 03.16-ig, tápátalakító, csavarok. Bővebben: link
??? -
harry
veterán
válasz
Mohaafunny #35 üzenetére
a revoltec ventik újonan 2300Ft ba kerülnek. Amúgy tényleg jók, nekem már van 2, és én is ilyet keresek csak pirosat.
-
Mohaafunny
tag
Sziasztok! Van két db 8 cm es ventihez való rácsom, ien lézerrel vágott okosság, nem CS-s, meg nem biohazard,meg gyógyszertár, hanem ien halál egyszrű csavart féleséget ábrázol, bolti ára 1k/db, soha az életbe nem voltak használva
Valamint lene 2db vadonat uj Revoltek 12cm es kék ledes venti, ami kipróbálva volt, hoyg téllleg ujj e
rohadt halkak!! bolti ár 4k/db, őket szeretném együt eladni! monnyuk össz: 7k
-
Achill3uS
nagyúr
hát, nmtom ha nem kell a Dragon-os srácnak akkor oké..
Na.. nem, gyári kis kaki venti van rajtade Zalmi lesz nekem is jövő héten mer idegel a hangja, de sztem simán jó lesz ahogy mondtad..
amúgy ekkora fsb-hez csak egy jó biosz meg ram kell és egy kis szerencse, de procc is kell ami m1 ennyit
[Szerkesztve] -
válasz
Achill3uS #25 üzenetére
Ez egy Revoltec sata készlet. Van benne 1db tápátalakító + 1db sata adatkábel.
És mindez a Tiéd lehet 1db levágottvégű UV csőért!
Északi hidat is vízzel hűtöd?
Nekem egy passzív Zalman van rajta, de a mellette lévő 7000a-cu nyomázza levegővel. Szerinted fog ez így menni? -
Achill3uS
nagyúr
Dragon mennyit kóstál??? Kéne!!
1k + Bővebben: link -
m4ck11
tag
Lenne pár eladó cumo nálam is : - Revoltec EL BADGE DRAGON
- kb 3m szürke gége csö
- 1db antec 12cm-es hűtö ( doboz nélkül)
- 2db Revoltec NB borda kék (lefogo meg doboz nélkül ) -
harry
veterán
Megkérnélek titeket, hogy ha már használjátok a topicom, lehetőleg emailben értekezzetek a vásárlásról, mert különben nagy lenne a kavarodás, eladó cuccokat meg kiemelni. köszönöm.
-
Túrót!
Lakótelepi öveges egyenesen fel volt háborodva, mikor megemlítettem neki, hogy amit vágott az karcos. Pedig előtte lebeszéltük mire kell (ámítógépbe legyen pontos, szép), aztán azzal jött, hogy ő ablak-ajtó táblakat vág és ilyen pici karc belefér...stb.
Kidobtam.
Ami a ventit illeti..., 92mm kéken világítód van? -
LLKobe
veterán
Hy!
Én is csatlakoznék:
Ami kéne:
-Számítógépházra talp, olyan mint a csiftekeken van, lehetőleg fekete
Cserébe lenne:
-Canon BCI 10 Black bontatlan patron
-Egy Saitek gamepad:
- Egy Vantec Iceberq 4 Pro vidkarihűtő:
-Egy fekete IBM bill. Német kiosztású
-Egy 50 pines SCSI karesz -
Szasztok!
Jó ötlet, én is csatlakoznék a modding adok-veszekhez (ha szabad)!
Egyenlőre van egy ilyenem:
Revoltec Colorchanger 80mm venti számlával, garival 2006 03.16-ig, tápátalakító, csavarok 1,5K.
más...
Tudtok ajánlani egy jó üvegest, ahol furi alakú üveget vágathatnék oldallapnak? -
M0Dair
senior tag
fel!
-
harry
veterán
Szevasztok, ezt amolyan gyűjtő topicnak szánom, ha van vmi fölös cuccom (pl ventik, fénycsővek, stb) vagy keresek valamit akkor azt ide írom.
Jelenleg eladó:
- 92mm venti - NMB Minebea DC Brushless venti 3610kl-04w-b67 - Bővebben: link. van egy alap zúgó hangja, engem zavar, de egy hankosabb konfigban nem hallani.
- Toshiba 5112 DVD író... 8k fix (Ez M0Dair-é, nála érdeklődjetek)
Keresek
- vmilyen szürke/fekete gégecsövet
- elektro cuccok:
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest