Aktív témák
-
Morris
veterán
Látod, smog kolega már tudja mi az a KYR üzlet!
nem próbáltam még a ledes dolgot ebbe a plexibe. Inkább csak tervbe van, lassan 1 éve
Szombat délután vagy délkörül lenne jó.
Figy van még egy csomó plexi cuccom, mármint még fut belőle cucc bőven.
Lényeg: 2 db Kyr joghurt és viheted, a piros ledekkel együtt (nemtom mennyi van, kb 20 db)
Hívj telón, mert nem nagyon leszek netközelben, csak esténként -
zZzenith
csendes tag
áh, már alakulófélben vagyok
a ház oldalán az usb és egyéb kivezetéseket úgyse használom, ledeket pakolok be, amiket majd rácsűrök alaplapra mind HDD ill. Power led.. de egyenlőre akkora dzsumbuj van a házamban,h össze kéne fogni pár kábelt,m ez így kész vicc..
Jah és az öntapadó lapokat most épp fordítva hsználom , kábelkötegre erősítettem fenntről az egyik 10es kék neont, átdamiloztam.. nem látszik a kábeltől, de mögötte az eredmény igen ^^ mind1, játszogatok
- köszi a játékokat! -
Achill3uS
nagyúr
hát, nmtom ha nem kell a Dragon-os srácnak akkor oké..
Na.. nem, gyári kis kaki venti van rajta
de Zalmi lesz nekem is jövő héten mer idegel a hangja, de sztem simán jó lesz ahogy mondtad..
amúgy ekkora fsb-hez csak egy jó biosz meg ram kell és egy kis szerencse, de procc is kell ami m1 ennyit
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Direct One (műholdas és online TV)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Router gondok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a ház oldalán az usb és egyéb kivezetéseket úgyse használom, ledeket pakolok be, amiket majd rácsűrök alaplapra mind HDD ill. Power led.. de egyenlőre akkora dzsumbuj van a házamban,h össze kéne fogni pár kábelt,m ez így kész vicc..
- köszi a játékokat!
de Zalmi lesz nekem is jövő héten mer idegel a hangja, de sztem simán jó lesz ahogy mondtad..
)