- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
Tütüm
aktív tag
Lehet nem egészen idevaló téma,dehát házzal függ össze.Rohadt pitiáner dolognak tűnik,de NEM LEHET SZAROS CSAVAROKAT KAPNI A GÉPHEZ!:OVagy én vagyok nagyon hülye,vagy nem tudom mi a f*sz van,de csavart kerestem amivel az alaplapot,meg a tápot be tudom csavarozni,meg ventillátorhoz is kellene.Hát azt gondoljátok lehet kapni?A 3-as csavar kicsi,a nagyobbak meg nagyok,3,5-esek kellenének ha minden igaz.Más:van coolink ventim CFY08B,hát ahhoz adtak csavarokat csak azt nem tudom hova a halálba tervezték azokat,mert a ventibe hogy nem jók az garantált.Vagy mondom a másik lehetőség hogy hót hülye vagyok,de mentségemre szolgál,még nincs nagy tapasztalatom a dolgokban,de igyekszem.
Aktív témák
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Le Mans Ultimate
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest