- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio100jozs
őstag
Nekem is volt Fone routerem, de semmit nem értem vele, mert itthon nulla lefedettségű volt, Franciaországban meg nem nagyon engedett fel, mert sok esetben szolgáltató-Fon kooperációs megoldás volt, ahová sima Fon előfizetőket csak pénzért engedték volna fel. Aztán a készülék is tönkre ment, alig 1 év alatt, így ment az elektronikai hulladékok közé. Persze ez már 2 éve, viszont a térkép most is jelzi, hogy itt van Fon hozzáférés, mert azt törölni nem lehetett sehol sem. Úgyhogy a mobilnet a legpraktikusabb, és a legjobb elérésű, ha az ember úton van, a WiFi maradjon meg otthonra, meg a munkahelyre, amikor átváltok rá.
-
LámaZ
addikt
Mennyire lehet böngészni vele?
Nyilván az e-mailezés meg a Waze-s navigálás, voipolás 100 kbps-on is működik (használtam én 32 kbps-on is őket).@kentucky
A 100 kbps tényleg olyan olcsó, ha 150 Mbps sebesség kell, akkor kell fizetned háromezer akármennyit. Ami egyébként nem rossz, mert a legtöbb rúter max sebessége amúgyis 150 Mbps.
Nekem most egy telenoros 10+100 GB-es adatkorláttal rendelkező 4G mobilnetem van, de a rúterem a PC-n nem tud többet 150 Mbps-nál. A lényeg, hogy havi kb. 5800 Ft ↔ 3600 ugye. -
-
törölt tag
Annyival nem olcsóbb, mint amennyivel előnytelenebb, valahogy nem tapsolok, ha a szolgáltató és közém beékelődik egy harmadik fél, aki legombol évente 6000 ftra a semmiért, továbbá mivel a szolgáltatóval nem állok kapcsolatban ha bármi problémám van így jártam...
Sokkal tisztább a DPI, én állok szerződésben a Telenorral, neki fizetek, ha gondom van tudom érvényesíteni a fogyasztói jogaimat velük szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest