- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Dell notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LG LCD és LED TV-k
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na, ez az antenna kérdés is attól függ, hogy melyik fórumon olvasod. Az tény, hogy az első szériás MK802 wifije nagyon melegedett. Ezt már az enyémben is orvosolták.
http://www.aliexpress.com/store/product/GV20-mini-pc-Dual-core-RK3066-Cortex-A9-support-google-android-4-1/213995_640884859.html
Én ezt rendeltem, de felelősséget nem vállalok érte. Nekem kedvezőek a tapasztalataim. A dolog itt úgy működik, hogy beregelsz, megadod az adatokat. Amikor megrendeled, akkor lerántják a lét a kártyádról, de az eladó nem kapja meg. Aztán kapsz egy mélt, hogy vették a rendelést. A következőt, hogy hajóra tették. Ekkor megkapod a DHL/FEDEX hivatkozási számát. Onnantól az ő hátukat ütöd. Fontos!!! Ez a fajta szállítási mód gyors, viszont hivatalos. Ez azt jelenti, hogy az áru mindenképpen vámba kerül. Elvileg a vámtétele 0, viszont az áfát ki kell fizetni. Ennek alapja az áru értéke, plusz szállítási díj. A honlapon az rendelésednél van egy dátum. Ezen belül kell visszaigazolnod, hogy rendben megkaptad a cuccot, vagy nem, és nyitsz egy vitát. Ha ok, akkor az eladó megkapja a lét. Ha nem ok, ...akkor szerencsére nem tudom, mi van. Ha lelevelezed velük, akkor el tudják küldeni occóba is. Ekkor szokásosan 30 napig hajókázik. Hát, naggyából ennyi. Ha androidos telód van, akko a play -en találsz aliexpress kliens appot. Egészen jól használható. Talán ezen keresztül eccerűbb managelni a folyamatot. Bocs, ha baki van a szövegben, mobilról bonyolult visszanézni, hogy mit írtam, mert állandóan elcsúszik ez a kva ablak. Ja, majdnem elfelejtettem a legfontosabbat. El a kezekkel/billentyűkkel Nancy kisasszonytól!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Tőzsde és gazdaság
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- GAMER PC RTX 4080 SUPER, Ryzen 7 7800X3D, 1TB SSD, 32GB RAM
- GAMER PC! i5-8600K / RTX 3060 12GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD / 650w! BeszámítOK
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest