Hirdetés
- Autós kamerák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na, ez az antenna kérdés is attól függ, hogy melyik fórumon olvasod. Az tény, hogy az első szériás MK802 wifije nagyon melegedett. Ezt már az enyémben is orvosolták.
http://www.aliexpress.com/store/product/GV20-mini-pc-Dual-core-RK3066-Cortex-A9-support-google-android-4-1/213995_640884859.html
Én ezt rendeltem, de felelősséget nem vállalok érte. Nekem kedvezőek a tapasztalataim. A dolog itt úgy működik, hogy beregelsz, megadod az adatokat. Amikor megrendeled, akkor lerántják a lét a kártyádról, de az eladó nem kapja meg. Aztán kapsz egy mélt, hogy vették a rendelést. A következőt, hogy hajóra tették. Ekkor megkapod a DHL/FEDEX hivatkozási számát. Onnantól az ő hátukat ütöd. Fontos!!! Ez a fajta szállítási mód gyors, viszont hivatalos. Ez azt jelenti, hogy az áru mindenképpen vámba kerül. Elvileg a vámtétele 0, viszont az áfát ki kell fizetni. Ennek alapja az áru értéke, plusz szállítási díj. A honlapon az rendelésednél van egy dátum. Ezen belül kell visszaigazolnod, hogy rendben megkaptad a cuccot, vagy nem, és nyitsz egy vitát. Ha ok, akkor az eladó megkapja a lét. Ha nem ok, ...akkor szerencsére nem tudom, mi van. Ha lelevelezed velük, akkor el tudják küldeni occóba is. Ekkor szokásosan 30 napig hajókázik. Hát, naggyából ennyi. Ha androidos telód van, akko a play -en találsz aliexpress kliens appot. Egészen jól használható. Talán ezen keresztül eccerűbb managelni a folyamatot. Bocs, ha baki van a szövegben, mobilról bonyolult visszanézni, hogy mit írtam, mert állandóan elcsúszik ez a kva ablak. Ja, majdnem elfelejtettem a legfontosabbat. El a kezekkel/billentyűkkel Nancy kisasszonytól!!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Autós kamerák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A rend őrei
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Asztali PC , i7 10700K , RTX 3090 24GB , 32GB 3600MHz , 1TB NVME , 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 11 128GB 98% (3 hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest