Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na, ez az antenna kérdés is attól függ, hogy melyik fórumon olvasod. Az tény, hogy az első szériás MK802 wifije nagyon melegedett. Ezt már az enyémben is orvosolták.
http://www.aliexpress.com/store/product/GV20-mini-pc-Dual-core-RK3066-Cortex-A9-support-google-android-4-1/213995_640884859.html
Én ezt rendeltem, de felelősséget nem vállalok érte. Nekem kedvezőek a tapasztalataim. A dolog itt úgy működik, hogy beregelsz, megadod az adatokat. Amikor megrendeled, akkor lerántják a lét a kártyádról, de az eladó nem kapja meg. Aztán kapsz egy mélt, hogy vették a rendelést. A következőt, hogy hajóra tették. Ekkor megkapod a DHL/FEDEX hivatkozási számát. Onnantól az ő hátukat ütöd. Fontos!!! Ez a fajta szállítási mód gyors, viszont hivatalos. Ez azt jelenti, hogy az áru mindenképpen vámba kerül. Elvileg a vámtétele 0, viszont az áfát ki kell fizetni. Ennek alapja az áru értéke, plusz szállítási díj. A honlapon az rendelésednél van egy dátum. Ezen belül kell visszaigazolnod, hogy rendben megkaptad a cuccot, vagy nem, és nyitsz egy vitát. Ha ok, akkor az eladó megkapja a lét. Ha nem ok, ...akkor szerencsére nem tudom, mi van. Ha lelevelezed velük, akkor el tudják küldeni occóba is. Ekkor szokásosan 30 napig hajókázik. Hát, naggyából ennyi. Ha androidos telód van, akko a play -en találsz aliexpress kliens appot. Egészen jól használható. Talán ezen keresztül eccerűbb managelni a folyamatot. Bocs, ha baki van a szövegben, mobilról bonyolult visszanézni, hogy mit írtam, mert állandóan elcsúszik ez a kva ablak. Ja, majdnem elfelejtettem a legfontosabbat. El a kezekkel/billentyűkkel Nancy kisasszonytól!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest