Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz RufuszX #67 üzenetére

Na, ez az antenna kérdés is attól függ, hogy melyik fórumon olvasod. Az tény, hogy az első szériás MK802 wifije nagyon melegedett. Ezt már az enyémben is orvosolták.
    http://www.aliexpress.com/store/product/GV20-mini-pc-Dual-core-RK3066-Cortex-A9-support-google-android-4-1/213995_640884859.html
    Én ezt rendeltem, de felelősséget nem vállalok érte. Nekem kedvezőek a tapasztalataim. A dolog itt úgy működik, hogy beregelsz, megadod az adatokat. Amikor megrendeled, akkor lerántják a lét a kártyádról, de az eladó nem kapja meg. Aztán kapsz egy mélt, hogy vették a rendelést. A következőt, hogy hajóra tették. Ekkor megkapod a DHL/FEDEX hivatkozási számát. Onnantól az ő hátukat ütöd. Fontos!!! Ez a fajta szállítási mód gyors, viszont hivatalos. Ez azt jelenti, hogy az áru mindenképpen vámba kerül. Elvileg a vámtétele 0, viszont az áfát ki kell fizetni. Ennek alapja az áru értéke, plusz szállítási díj. A honlapon az rendelésednél van egy dátum. Ezen belül kell visszaigazolnod, hogy rendben megkaptad a cuccot, vagy nem, és nyitsz egy vitát. Ha ok, akkor az eladó megkapja a lét. Ha nem ok, ...akkor szerencsére nem tudom, mi van. Ha lelevelezed velük, akkor el tudják küldeni occóba is. Ekkor szokásosan 30 napig hajókázik. Hát, naggyából ennyi. Ha androidos telód van, akko a play -en találsz aliexpress kliens appot. Egészen jól használható. Talán ezen keresztül eccerűbb managelni a folyamatot. Bocs, ha baki van a szövegben, mobilról bonyolult visszanézni, hogy mit írtam, mert állandóan elcsúszik ez a kva ablak. Ja, majdnem elfelejtettem a legfontosabbat. El a kezekkel/billentyűkkel Nancy kisasszonytól!!:)

Új hozzászólás Aktív témák