Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Megint én (lassan a csapból is...), mert úgy látom, egy-két dologgal adós maradtam. Korábban volt kérdés a Skype. A hang kimegy HDMI -n. A kérdés a mic. Több megoldás is van. Létezik olyan MK -verzió, amiben van jack mic. kimenet. Sőt, abban még egy beépített mic. is van. Elvileg kezeli az USB -s hangkártyát (vagy minek nevezzem). Ilyet amúgy is akartam venni, úgyhogy hamarosan tesztelem. Viszont sztem az igazi HI-Tech az a távirányító, ami direkt ilyen androidos cuccokhoz lett kitalálva (túrni kellett érte a netet rendesen). Multitouch pad, médiavezérlő, világító billentyűzet, stb. Szóval búg, ...szik, csiripel. Ez utóbbi szó szerint értendő, mert van rajta 3,5 -ös jack. A távirányítóval Skype-olsz!!!
"Hát van ilyen, Csupi?" RufuszX: sztem mit tegyél? Valamilyen irányban mindenképp kompromisszumot kell kötnöd. 1.: nézz körül a NAS -oknál, hátha találsz olyat, ami jó lehet! Én 20-ért vettem az NSA210 -et, és az általad említett követelmények nagy részét tudja. Szervernek az MK -hoz is kell egy külső tár, vinyóval. 2.: Olvasd el az általad linkelt Liliputing cikket. "Rockchip doesn’t provide support for Linux." A hozzászólások is érdekesek. Mit is tekintünk ma PC -nek? Ha megfelel az android, akkor UG, de kivárnám az első tapasztalatokat. Én is így tettem az enyémmel és bejött, mert ha a régi módszerrel álltam volna neki a flashelésnek, akkor lehet, hogy most lenne egy 70dolláros ékem, hogy ne csapja be a huzat az ajtót.
Új hozzászólás Aktív témák
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HPE ProLiant DL380 Gen7 --2x Intel Xeon X5650 -48GB ram -6 x 1TB HDD
- HPE Disk Enclosure StorageWorks MSA70 SAS 25x SFF + 25x146GB HDD
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer , 2x Frame Link Module , 2x Interconnect Link Module 20Gb
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
"Hát van ilyen, Csupi?" RufuszX: sztem mit tegyél? Valamilyen irányban mindenképp kompromisszumot kell kötnöd. 1.: nézz körül a NAS -oknál, hátha találsz olyat, ami jó lehet! Én 20-ért vettem az NSA210 -et, és az általad említett követelmények nagy részét tudja. Szervernek az MK -hoz is kell egy külső tár, vinyóval. 2.: Olvasd el az általad linkelt Liliputing cikket. "Rockchip doesn’t provide support for Linux." A hozzászólások is érdekesek. Mit is tekintünk ma PC -nek? Ha megfelel az android, akkor UG, de kivárnám az első tapasztalatokat. Én is így tettem az enyémmel és bejött, mert ha a régi módszerrel álltam volna neki a flashelésnek, akkor lehet, hogy most lenne egy 70dolláros ékem, hogy ne csapja be a huzat az ajtót.