Hirdetés
- Miért tűntek el a buta tévék?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Megint én (lassan a csapból is...), mert úgy látom, egy-két dologgal adós maradtam. Korábban volt kérdés a Skype. A hang kimegy HDMI -n. A kérdés a mic. Több megoldás is van. Létezik olyan MK -verzió, amiben van jack mic. kimenet. Sőt, abban még egy beépített mic. is van. Elvileg kezeli az USB -s hangkártyát (vagy minek nevezzem). Ilyet amúgy is akartam venni, úgyhogy hamarosan tesztelem. Viszont sztem az igazi HI-Tech az a távirányító, ami direkt ilyen androidos cuccokhoz lett kitalálva (túrni kellett érte a netet rendesen). Multitouch pad, médiavezérlő, világító billentyűzet, stb. Szóval búg, ...szik, csiripel. Ez utóbbi szó szerint értendő, mert van rajta 3,5 -ös jack. A távirányítóval Skype-olsz!!!
"Hát van ilyen, Csupi?" RufuszX: sztem mit tegyél? Valamilyen irányban mindenképp kompromisszumot kell kötnöd. 1.: nézz körül a NAS -oknál, hátha találsz olyat, ami jó lehet! Én 20-ért vettem az NSA210 -et, és az általad említett követelmények nagy részét tudja. Szervernek az MK -hoz is kell egy külső tár, vinyóval. 2.: Olvasd el az általad linkelt Liliputing cikket. "Rockchip doesn’t provide support for Linux." A hozzászólások is érdekesek. Mit is tekintünk ma PC -nek? Ha megfelel az android, akkor UG, de kivárnám az első tapasztalatokat. Én is így tettem az enyémmel és bejött, mert ha a régi módszerrel álltam volna neki a flashelésnek, akkor lehet, hogy most lenne egy 70dolláros ékem, hogy ne csapja be a huzat az ajtót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Napelem
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Arc Raiders
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- További aktív témák...
- BONTATLAN Zacskós ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 3080 , 24GB DDR4 , 1TB NVME
- www.olcsogamerpc.hu - V055 - DDR4 - INTEL i5-14400F - 16GB RAM - RTX 5060 - 1TB SSD - HITELRE IS!
- www.olcsogamerpc.hu - V051 - DDR4 - INTEL i5-12400F - 16GB RAM - RTX 5060 - 1TB SSD - HITELRE IS!
- www.olcsogamerpc.hu - V018- DDR4 - INTEL i5-10400F - 16GB RAM - RTX 3060 12GB - 1TB SSD- HITELRE IS!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
"Hát van ilyen, Csupi?" RufuszX: sztem mit tegyél? Valamilyen irányban mindenképp kompromisszumot kell kötnöd. 1.: nézz körül a NAS -oknál, hátha találsz olyat, ami jó lehet! Én 20-ért vettem az NSA210 -et, és az általad említett követelmények nagy részét tudja. Szervernek az MK -hoz is kell egy külső tár, vinyóval. 2.: Olvasd el az általad linkelt Liliputing cikket. "Rockchip doesn’t provide support for Linux." A hozzászólások is érdekesek. Mit is tekintünk ma PC -nek? Ha megfelel az android, akkor UG, de kivárnám az első tapasztalatokat. Én is így tettem az enyémmel és bejött, mert ha a régi módszerrel álltam volna neki a flashelésnek, akkor lehet, hogy most lenne egy 70dolláros ékem, hogy ne csapja be a huzat az ajtót.