Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Megint én (lassan a csapból is...), mert úgy látom, egy-két dologgal adós maradtam. Korábban volt kérdés a Skype. A hang kimegy HDMI -n. A kérdés a mic. Több megoldás is van. Létezik olyan MK -verzió, amiben van jack mic. kimenet. Sőt, abban még egy beépített mic. is van. Elvileg kezeli az USB -s hangkártyát (vagy minek nevezzem). Ilyet amúgy is akartam venni, úgyhogy hamarosan tesztelem. Viszont sztem az igazi HI-Tech az a távirányító, ami direkt ilyen androidos cuccokhoz lett kitalálva (túrni kellett érte a netet rendesen). Multitouch pad, médiavezérlő, világító billentyűzet, stb. Szóval búg, ...szik, csiripel. Ez utóbbi szó szerint értendő, mert van rajta 3,5 -ös jack. A távirányítóval Skype-olsz!!!
"Hát van ilyen, Csupi?" RufuszX: sztem mit tegyél? Valamilyen irányban mindenképp kompromisszumot kell kötnöd. 1.: nézz körül a NAS -oknál, hátha találsz olyat, ami jó lehet! Én 20-ért vettem az NSA210 -et, és az általad említett követelmények nagy részét tudja. Szervernek az MK -hoz is kell egy külső tár, vinyóval. 2.: Olvasd el az általad linkelt Liliputing cikket. "Rockchip doesn’t provide support for Linux." A hozzászólások is érdekesek. Mit is tekintünk ma PC -nek? Ha megfelel az android, akkor UG, de kivárnám az első tapasztalatokat. Én is így tettem az enyémmel és bejött, mert ha a régi módszerrel álltam volna neki a flashelésnek, akkor lehet, hogy most lenne egy 70dolláros ékem, hogy ne csapja be a huzat az ajtót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W Silver
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- minigép/ i5 6500/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ HP800G3 35W/ számla/ garancia
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"Hát van ilyen, Csupi?" RufuszX: sztem mit tegyél? Valamilyen irányban mindenképp kompromisszumot kell kötnöd. 1.: nézz körül a NAS -oknál, hátha találsz olyat, ami jó lehet! Én 20-ért vettem az NSA210 -et, és az általad említett követelmények nagy részét tudja. Szervernek az MK -hoz is kell egy külső tár, vinyóval. 2.: Olvasd el az általad linkelt Liliputing cikket. "Rockchip doesn’t provide support for Linux." A hozzászólások is érdekesek. Mit is tekintünk ma PC -nek? Ha megfelel az android, akkor UG, de kivárnám az első tapasztalatokat. Én is így tettem az enyémmel és bejött, mert ha a régi módszerrel álltam volna neki a flashelésnek, akkor lehet, hogy most lenne egy 70dolláros ékem, hogy ne csapja be a huzat az ajtót.