Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Megint én (lassan a csapból is...), mert úgy látom, egy-két dologgal adós maradtam. Korábban volt kérdés a Skype. A hang kimegy HDMI -n. A kérdés a mic. Több megoldás is van. Létezik olyan MK -verzió, amiben van jack mic. kimenet. Sőt, abban még egy beépített mic. is van. Elvileg kezeli az USB -s hangkártyát (vagy minek nevezzem). Ilyet amúgy is akartam venni, úgyhogy hamarosan tesztelem. Viszont sztem az igazi HI-Tech az a távirányító, ami direkt ilyen androidos cuccokhoz lett kitalálva (túrni kellett érte a netet rendesen). Multitouch pad, médiavezérlő, világító billentyűzet, stb. Szóval búg, ...szik, csiripel. Ez utóbbi szó szerint értendő, mert van rajta 3,5 -ös jack. A távirányítóval Skype-olsz!!!
"Hát van ilyen, Csupi?" RufuszX: sztem mit tegyél? Valamilyen irányban mindenképp kompromisszumot kell kötnöd. 1.: nézz körül a NAS -oknál, hátha találsz olyat, ami jó lehet! Én 20-ért vettem az NSA210 -et, és az általad említett követelmények nagy részét tudja. Szervernek az MK -hoz is kell egy külső tár, vinyóval. 2.: Olvasd el az általad linkelt Liliputing cikket. "Rockchip doesn’t provide support for Linux." A hozzászólások is érdekesek. Mit is tekintünk ma PC -nek? Ha megfelel az android, akkor UG, de kivárnám az első tapasztalatokat. Én is így tettem az enyémmel és bejött, mert ha a régi módszerrel álltam volna neki a flashelésnek, akkor lehet, hogy most lenne egy 70dolláros ékem, hogy ne csapja be a huzat az ajtót.
Új hozzászólás Aktív témák
- ACEMAGIC F3A Mini PC 64GB RAM 1TB SSD AMD Ryzen AI 9 HX 370 + 2x LG 24" monitor, garanciával
- 2019 és 2020 iMac 27" alkatrészek (3 alaplap, i7-10700K, 5500 XT, 16GB, táp, hangszórók, ...)
- ÚJ ASUS CORE I5 225F ULTRA GAMER PC 16-32GB DDR5 512GB SSD RTX 5060 8Gb DDR7 VGA AX WI-FI 2ÉV GAR
- HP Z240 munkaállomás (több darab) (Intel Core I7-6700, 8GB DDR4)
- RTX 4080 / i9-13900K / 64GB RAM Balin született, Magyarországon keres gazdát
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- 27% - MSI MAG 27C6F Monitor! 1920x1080 / 0.5ms / 180Hz / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"Hát van ilyen, Csupi?" RufuszX: sztem mit tegyél? Valamilyen irányban mindenképp kompromisszumot kell kötnöd. 1.: nézz körül a NAS -oknál, hátha találsz olyat, ami jó lehet! Én 20-ért vettem az NSA210 -et, és az általad említett követelmények nagy részét tudja. Szervernek az MK -hoz is kell egy külső tár, vinyóval. 2.: Olvasd el az általad linkelt Liliputing cikket. "Rockchip doesn’t provide support for Linux." A hozzászólások is érdekesek. Mit is tekintünk ma PC -nek? Ha megfelel az android, akkor UG, de kivárnám az első tapasztalatokat. Én is így tettem az enyémmel és bejött, mert ha a régi módszerrel álltam volna neki a flashelésnek, akkor lehet, hogy most lenne egy 70dolláros ékem, hogy ne csapja be a huzat az ajtót.