Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Einstein79
üzenetére
Szia!
Ha még nem késő, megpróbálok válaszolni. Nekem a Rikomagic -féle v2 -m van. Ami a videót illeti, ott nincs gond, mert a mali gpu -val android alatt van hardveres dekódolás. Linuxra viszont nincs, tehát hd -t csak Android alatt tudsz vele nézni. Sajnos, ugyanez a probléma az XBMC -vel is. Kár, de állítólag dolgoznak az ügyön. HD-t írtam, de ez nem a Killa Sample -ra vonatkozik. 30-ért ne várj csodát. Ami a böngészést illeti, egy megnyitott oldallal nehézkes, kettővel borzalmas, ugyanez flash tartalommal katasztrófális, aztán meg kifagy. De nem is ezért vettem. Kaptam egy tökéletes letöltőgépet minimális fogyasztással. Bárhonnan elérem és grafikus felületen állítom be. Ha napközben megtetszik valami letöltenivaló, akkor telóról átküldöm, és mire hazaérek, már nézhetem is. Plusz minden dyndns, meg portforwarding nélkül indítom vele az otthoni pc-t. Egyébként ez a típus már elavultnak számít, mert már fut az utód, az UG802. Ebben már egy Rk3066 -os duál proci dolgozik és a mali is 4szálas. Ugyanez a cucc van az újabb Concorde és Myaudio tabletekben. Na, ott már a Killa Sample is csont nélkül megy. Viszont az UG802 -n csak 1 usb port van. Az meg kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- SOYO M4 Air Mini PC, Intel N95, 16 GB DDR4 RAM, 512 GB SSD
- GMKtec G3 Plus Intel N150 16GB RAM + 512GB SSD WIN 11 Pro , garancia 2027.10.27.-ig
- Eladó kripto bányagép
- Nzxt 510 Elite / i5-9600kf / 16gb rgb / Rtx 3060 12gb / 1,5 Tb ssd !!!!
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest