Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csanadu
csendes tag
most már végkép nem tudom mi az igaz!!
meg van a válasz!!
mk802!!
A processzor dinamikus mint a számítógépekben is. Valószínű fogalmad sincs mit jelent, de megnyugtatlak 1.5 GHz tud. Annyit használ ebből amennyire szüksége van! Vagyis kb. 300-1500 Hz között mozoghat dinamikusan feladattól terheléstől fügően, szoftver környezettől függően. Többek között ezzel biztosított az energia takarékos üzemmód, valamint az alacsony üzemi hőmérséklet, és a CPU idő optimális elosztása felhasználása stb... Ráadásúl nem csak CPU hanem GPU is van a chipben. Úgyhogy ezt nem tudom lenyelni ez technológia semmi köze a megtévesztéshez csak próbálsz fogást keresnek úgy hogy nem is értesz hozzá. Erre szokták mondani hogy vicces...
A RAM 512MB fizikai + 512 MB nandflash (dinamikus) = 1024 MB használható, nyilván android a fizikait írja ki, más kérdés egy futó alkalmazás ami lehet háttérben futó, rejtett is, hogy miből hogyan mennyit használ, illetve mennyi van előfoglalásban! Nem vásárlói megtévesztés ha nem értesz hozzá, de nincs semmi baj ezért is írom le hogy tudd.
Az elsőnél én is azt hittem 1GB rom-ja van. De szakember felvilagositott a rendszer szét osztja. Felül az éppen saját dolgainknak kiosztottat írja, a többit háttérben futó szolgáltatásoknak osztja ki, illetve fenntart amit szükség esetén a RAM-hoz tud csatolni, ez összeadandó. Továbbá van egy nagyobb rejtett partíció terület magának a rendszernek és linux kernelnek ami fölött fut az android ami szintén nem kis helyet foglal. Ez egy nagyobb elkülönitett rejtett terület, nem is latható hogy a felhasználó ne is piszkálja és ne is írjon arra a fizikai területre a rendszer sem mert összeomolhat! Szakember, számítógép és szoftver szükséges e terület láthatóságához és hozzáférhetőségéhez nyilván okkal van így! Egy androidos telefon rendszerét, magját sem látod, nem is férsz hozzá nem tudod piszkálni csak szakember. Itt is ez a szitu!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R5 5500, RTX 3060, 16gb RAM + GARANCIA
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Gamer PC - I9 14900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 3070 Ti , 24GB DDR4 , 1TB NVME
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- FC26 Nintendo Switch játék
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- TCL T505 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs