Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csanadu

csendes tag

most már végkép nem tudom mi az igaz!!

meg van a válasz!!

mk802!!

A processzor dinamikus mint a számítógépekben is. Valószínű fogalmad sincs mit jelent, de megnyugtatlak 1.5 GHz tud. Annyit használ ebből amennyire szüksége van! Vagyis kb. 300-1500 Hz között mozoghat dinamikusan feladattól terheléstől fügően, szoftver környezettől függően. Többek között ezzel biztosított az energia takarékos üzemmód, valamint az alacsony üzemi hőmérséklet, és a CPU idő optimális elosztása felhasználása stb... Ráadásúl nem csak CPU hanem GPU is van a chipben. Úgyhogy ezt nem tudom lenyelni ez technológia semmi köze a megtévesztéshez csak próbálsz fogást keresnek úgy hogy nem is értesz hozzá. Erre szokták mondani hogy vicces...

A RAM 512MB fizikai + 512 MB nandflash (dinamikus) = 1024 MB használható, nyilván android a fizikait írja ki, más kérdés egy futó alkalmazás ami lehet háttérben futó, rejtett is, hogy miből hogyan mennyit használ, illetve mennyi van előfoglalásban! Nem vásárlói megtévesztés ha nem értesz hozzá, de nincs semmi baj ezért is írom le hogy tudd.

Az elsőnél én is azt hittem 1GB rom-ja van. De szakember felvilagositott a rendszer szét osztja. Felül az éppen saját dolgainknak kiosztottat írja, a többit háttérben futó szolgáltatásoknak osztja ki, illetve fenntart amit szükség esetén a RAM-hoz tud csatolni, ez összeadandó. Továbbá van egy nagyobb rejtett partíció terület magának a rendszernek és linux kernelnek ami fölött fut az android ami szintén nem kis helyet foglal. Ez egy nagyobb elkülönitett rejtett terület, nem is latható hogy a felhasználó ne is piszkálja és ne is írjon arra a fizikai területre a rendszer sem mert összeomolhat! Szakember, számítógép és szoftver szükséges e terület láthatóságához és hozzáférhetőségéhez nyilván okkal van így! Egy androidos telefon rendszerét, magját sem látod, nem is férsz hozzá nem tudod piszkálni csak szakember. Itt is ez a szitu!

Új hozzászólás Aktív témák