- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUN-Droid
újonc
Sziasztok! Következő a helyzet. Van a gépemben 2x4GB DDR3 1600MHz-es RAM (más kérdés, hogy a proci és az alaplap is csak 1333MHz-et támogat), működött hibátlanul. Néhány napja vettem még 2x4GB ramot, használtan, de az eladó azt mondta, hibátlanok. Nálam az egyik nem akarta az igazat és ha beleraktam valamelyik slotba, a párját is letiltotta. A windows látta, hogy ott van 4 (vagy ha a slot párjában is volt egy, akkor 8) GB, de lefoglalni nem engedte. Aztán egyik pillanatról a másikra a másik modul is meghalt, ugyan azt produkálja, mint a rosszként érkezett. Van valami tippetek, hogy mi történhetett? A rossz modul is nálam halt meg, vagy az az eladó sara? Táppal nincs gond, mindkét régi modulom jó, ha csak azok vannak bent, akkor hibátlanul mennek, csak a két új modul adta be a kulcsot. Köszönöm előre is.
-
Lazsa Boy
aktív tag
Sajnos lehetsége, hogy csak úgy elszállt!
Haver ramja is úgy szált el, hogy ment a gépe és egyszercsak fekete képernyő. A gép ment tovább. Újraindítja és utánna sípol a gép mint az állat és ennyi. De a gép nem volt tuningolva. De ettől függetlenül benne van az is, hogy valamit elrontott a srác.
-
Obi-1
őstag
Up.
Létezhet olyan, hogy egy memóriamodul meghal, külső beavatkozás nélkül? Az én gépem egyszercsak nagyon gáz jelenségeket produkált, memtest rengeteg hibát jelez. Honnan tudhatom, hogy a táppal nincs gond? Belerakok egy új memóriát, aztán azt is kinyírhatja? Vagy esetleg az alaplap rossz? -
Szatír
aktív tag
köszi mindenkinek..
Mindenesetre megszívtam, megfizettem a tanulópénzt... -
Dufresne
addikt
Sajna van, hogy egyik napról a másikra beszarik a ram. Énis megvettem annó még ECS lapomat, bele ram-ot, kb 3/4 évig ment normálisan, utána elkezdett hülyülni, pl lefagyott, nem indult el, be sem kapcsolt, és sajna a ram volt a ludas, pedig húzva sem volt, meg nem is melegedett. Szóval lehet, hogy nálatok is csak a technika ördöge köszönt be...
Mondjuk talán ez a legvalószínűtlenebb, de mint lehetőség... -
L3zl13
nagyúr
Tönkremehet akármitől. Akár attól is, hogy hozzáért kézzel, mikor fel volt töltődve elektrostatikusan.
Ha akarod ráfoghatod. De ha nincs kettétörve a ram akkor nem fogod tudni bebizonyítani, hogy ő a hibás. Mint ahogy ő sem, hogy nem ő volt a hibás...
Szóval hozzáállás kérdése.
Legközelebb mielőtt eladsz valamit futtass rajta egy tesztet az ő jelenlétében, hogy nálad jó a cucc. Aztán ha nála elromlik...
[Szerkesztve] -
Szatír
aktív tag
A szitu a következő volt, eladtam a régi alaplapom+ramom , és azt kaptam vissza,hogy hibás az egyik ram-modul. Nálam minden rendesen működött, a srácnál állítólag amint összerakta elkezdett hülyülni a cucc, fagyott meg nem lehetett bekapcsolni.
Tönkremehet attól , hogy például fordítva csatlakoztat valamit az alaplapra vagy alapfeszen teszi be a ramot ? / Asus alaplap ->világító led
Ki akarom zárni azt a lehetőséget,hogy valamit ő cseszett el és nem akarja elismerni....
Segítsetek, adjatok ötleteket.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Crypto Trade
- sziku69: Szólánc.
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Intel Core I3 9100F Eladó!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest