- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini-ITX
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Computex 2025: megújult a Cherry kapcsolókínálata
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
angclung
csendes tag
Egy darabig sajnos igen. Hosszú távon szerintem egyre kevésbé.
Nem ismerem a konkrét körülményeket, ezért általánosságban mondom:
Senkinek nem lenne szabad előreutalni, mivel a kezdetben udvarias, megbízhatónak tűnő fellépés az eladó részéről, vagy az esetleges pozitív értékelések - mint azt az esetek mutatják - nem sokat számítanak.
Amennyiben megtörtént az átverés, jelezni kell a fórumon (név, számlaszám, stb.), valamint össze kell fogni a többi károsulttal, és haladéktalanul fel kell jelenteni az illetőt, bármely összegről legyen is szó.
A legfőbb probéma ugyanis, hogy a megkárosítottak közül sokan nem tesznek lépéseket, mert úgy gondolják, hogy az a néhány ezer forint nem éri meg a fáradságot. Pedig a feljelentés ingyenes, emailben is megtehető, és ha a feljelentő nem kíván később sem személyesen bemenni a rendőrségre, általában az is megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest