Hirdetés
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Milyen monitort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Akciókamerák
- 3D nyomtatás
- Fapados Biostar alaplap érkezett
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dancii
tag
válasz
üzenetére
Lehet, hogy valóban naív vagyok, de én még adtam neki még egy esélyt.
Ha most rárontok mindenféle jogi procedúrával, és kiderül, hogy mégis megvolt a szám, csak ő valóban huzamosabb ideig kint tartózkodik, azért nem tudja nekem eljuttatni, és a posta a ludas, akkor meg elvágtam magam alatt a fát.Valóban, nekem is roppant gyanús, magam is tisztában vagyok vele, hogy több mint valószínű, hogy átvertek.
Én megadtam neki egy bizalmat, amit nem kellett volna. Megnéztem előzőleg az értékeléseit is, és igaz, hogy csak 2 pozítvja volt, de a pozitív az pozitív..valahol pedig el kell kezdeni. Akinek több száz van is valamikor a nulláról kezdte.Tanultam az esetből, tényleg nem biztonságos előre utalni, akármennyire is megbízhatónak tűnik a partner.
Én nem várom senkitől, hogy megoldja a problémám. Én csupán egy kis segítséget kértem, és leírtam, hogy más ne fusson bele a hibámba. És ha jól tudom ez a topic pont ebből a célból létezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- TP-LINK routerek
- Sorozatok
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi