Hirdetés
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- SSD kibeszélő
- Autóhifi
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- MILC felhasználók szakmai topikja
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dancii
tag
válasz
üzenetére
Lehet, hogy valóban naív vagyok, de én még adtam neki még egy esélyt.
Ha most rárontok mindenféle jogi procedúrával, és kiderül, hogy mégis megvolt a szám, csak ő valóban huzamosabb ideig kint tartózkodik, azért nem tudja nekem eljuttatni, és a posta a ludas, akkor meg elvágtam magam alatt a fát.Valóban, nekem is roppant gyanús, magam is tisztában vagyok vele, hogy több mint valószínű, hogy átvertek.
Én megadtam neki egy bizalmat, amit nem kellett volna. Megnéztem előzőleg az értékeléseit is, és igaz, hogy csak 2 pozítvja volt, de a pozitív az pozitív..valahol pedig el kell kezdeni. Akinek több száz van is valamikor a nulláról kezdte.Tanultam az esetből, tényleg nem biztonságos előre utalni, akármennyire is megbízhatónak tűnik a partner.
Én nem várom senkitől, hogy megoldja a problémám. Én csupán egy kis segítséget kértem, és leírtam, hogy más ne fusson bele a hibámba. És ha jól tudom ez a topic pont ebből a célból létezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone Air - 512GB, ASZTROFEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK GYÁRI TOK
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP ProBook 430 G7 Intel core i3-10110U laptop
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest