Új hozzászólás Aktív témák
-
Macilaci457
őstag
Válaszok vegyesen:
''Szvsz azért nincs az iTunes ellen nagy sírás-rívás, mert használható, sőt kifejezetten jól tudom kezelni vele a zenéimet...''
Korrekt. Nem is az itunest bántanám, (az egy alkalmazás) ha Itunes (vagy bármi) mellett Total Commander is tudna rá másolni. Mindössze ennyi.
''... és az fel sem merül benned, hogy a tulajdonosok ... végigolvasták a fellelhető termékek specifikációit, majd végignézték és meghalgatták ..., és ez alapján a márkanévtől függetlenül kiválasztották...''
Szerintem is kizárt!
''Pl. azt, hogy amikor a rádiót hiányolom az ipodból, az ipodosok jönnek, hogy persze, jó hogy nem akarok bele...''
Apple azt mondja, van minden tartozék, csak meg kell venni.
Szóval picit olyan, bemész a szalonba, veszel egy autót. Ha tetszik, akkor vehetsz bele hátsó ülést, vagy letekerhető ablakot. De csak ha nem autózásra akarod használni.
''mutass nekem 4gbsflashes alternatívát 73Kért!''
Bruttó? 38k-ért Sd-vel bővíthető, és 3x 12k/db SD kártya...
És a fényképezőbe is van egy rakás tartalék. Meg a laptoppal is tudom olvasni/írni az SD-t. Na?
vili13: Ezzel a Rockbox fw-el lehet rá normálisan másolni zenét is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest