Hirdetés
- Projektor topic
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BIOS topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
Új hozzászólás Aktív témák
-
satomee
senior tag
-
satomee
senior tag
-
satomee
senior tag
-
satomee
senior tag
Üdv,
Tud valaki Miskolcon Hejőcsaba-Görömböly környékén (vagy ezekhez minél közelebb) fémhulladék átvevőtl? -
satomee
senior tag
válasz
bnorci71 #65871 üzenetére
Én március 1-én vásároltam pár vászonképet eBay-en, keret nélkül, feltekerve, szal nem nagy méretű csomagról van szó. A tracking alapján a csomag március 16-án beérkezett Magyarországra és ma, április 24-én csengetett a postás. Shanghai-ból itt a cucc bő két hét alatt, de itthon több mint egy hónapot várnom kell mire megkapom?! Röhej amit szolgáltatás címszó alatt végeznek...
-
satomee
senior tag
válasz
diablo1984 #62107 üzenetére
..és még előkerült egy MSI lap procival meg 2x512MB ram-al
De mindegy is mert már úgy néz ki elkelt minden
-
satomee
senior tag
Üdv,
Találtam itthon pár régi cuccot:
Asrock 4S61 alaplap,256+512MB DDR1,isten tudja milyen proci+noname ház táp nélkül
Asus 9600XT VGA
LG IDE DVD ROM
GABA ház táp nélkül
Vihető egyben vagy külön, az ár fix 0Ft. Gari, posta, csere nem játszik, és egy métert sem mozdulok vele. Ha senkinek nem kell jövő csütörtökig, kib@szom az egészet mint macskát szarni. A privit hamarabb észreveszem... -
satomee
senior tag
Üdv,
Q6600 eladó.
Idióták most már kíméljenek.. -
satomee
senior tag
Üdv,
Q6600 eladó -
satomee
senior tag
Üdv,
Q6600 eladó -
satomee
senior tag
Üdv,
Q6600 félkonfig eladó
- Intel Core Quad Q6600 2.4Ghz+gyári hűtő: (8000 Ft)
- Asrock G41M-VS3: (5000 Ft.)
- 2 GB Samsung DDR3 (1500 Ft)
- Chieftec GPS 450 101A (3000Ft)
- ATX ház (1500 Ft)
Egyben az egész 15.000 Ft+adok még ajándékba egy Celeron 450-et.
Garancia már nyilván semmire sincs, de nálam kipróbálható és pár nap próba gariban megegyezhetünk. Postázni nem szeretném, képet, további infót kérésre bármiről küldök. -
satomee
senior tag
válasz
F.B.I. #59937 üzenetére
Igen, én is nézegettem videokat de megmondom őszintén, nem érzek magamban annyi bátorságot hogy én magam nekiessek...
Csak hát mindenhol ilyen 16-17 ezreket mondtak eddig (leszámítva Samuékat mert ott ugye 42
) és gondoltam hátha valahol megúsznám olcsóbban... Azért ez még mindig a telefon árának egy harmada Amúgy ha jól tévedek ez az üveg azért van rárakva hogy ne a kijelző sérüljön, de mi értelme ha nem cserélik külön??
-
satomee
senior tag
Sziasztok,
Tud valaki ajánlani Miskolcon olyan telefon szervizt vagy boltot ahol egy Galaxy S3 Neo-n emberi áron cserélnek üveget? A kijelző nem sérült csak az üveg törött, de Samu szervizben csak egyben cserélnék- aranyáron... -
satomee
senior tag
-
satomee
senior tag
Szia, Asus 9600XT 2k-ért (nem néztem van e hozzá WIn7 driver)?
-
satomee
senior tag
-
satomee
senior tag
Üdv,
Ismerősöm megbízásából eladó 2x2GB Micron DDR3 1333Mhz RAM. Mindkét modul tesztelve, de természetesen próba garit is ad rá. Kérésre képet tudok küldeni. Ár: 3500/db, de ha lehet egybe lenne jó megválni tőlük. -
satomee
senior tag
válasz
wwenigma #50367 üzenetére
Félreérthetöen fogalmaztam bocsi: nem hirdetem a lakásom, elméletben gondoltam. Arra akartam utalni hogy ha nyilván vannak is gondok, de alaptalanok azok a félelmek amiket a sajtó és a politika generál. Az itteni padon egyébként a közmunkások szoktak ücsörögni és leginkább napközben...
-
satomee
senior tag
válasz
scapegt #50359 üzenetére
Egyetértek jagada és kicsitrash véleményével. Azt látni kell hogy egy kisebb városra való ember lakik egyetlen nagy lakótelepen, ezért a nagy számok törvénye alapján persze hogy előfordulnak balhék, de arányában szerintem sem több mint máshol. Anno a Vörösmartyn pl 2x is feltörték a kocsinkat, itt számtalanszor felejtettem lehúzva az ablakot de nem történt semmi. Meg tudnám számolni a 2 kezemen hányszor láttam csótányt 7 év alatt, a "szánkban" van minden ami kell, nagyobb boltoktól rendőrségen iskolán óvodán keresztül buszmegállókig minden, és innen még a kilátás is szuper
. A baj az hogy előszeretettel hivatkoznak a kisebbségi problémákkal kapcsolatban az Avasra, elsősorban szerintem is politikai okokból.Nyilván vannak olyan lépcsőházak illetve utcák ahol kicsit gázosabb a környék de ez mindenhol így van. Sajnos ott tartunk hogy ha hirdetem a lakásom és az érdeklődő meghallja hogy Avas, el se jön megnézni mert olyan rossz híre van, szerintem alaptlalanul.
-
satomee
senior tag
-
satomee
senior tag
Üdv,
Eladó pár bontásból megmaradt cucc:
MSI K8N Neo2 alaplap (hátlap nélkül)+A64 3000+ proci+3x512MB DDR400 egyben: 4500Ft
Maxtor 160GB IDE HDD: 2500 Ft
Seagate 80GB IDE HDD: 1500 Ft
LG GSA H42N IDE DWD író 1000 Ft
Codegen 450W táp: 2500
Egyben az egész 10eFt -
satomee
senior tag
MSI K8N Neo2 alaplap (hátlap nélkül)+A64 3000+ proci+3x512MB DDR400 egyben: 5000Ft
Maxtor 160GB IDE HDD: 3000 Ft
A HDD-k nem voltak ugyan külön Sentinel-el tesztelve (és nincs is rá lehetőségem), de minden egy működő konfigból lett kiszedve, és mindenre vállalok 1 hét próbagarit. Képet kérésre bármiről küldök -
satomee
senior tag
Üdv,
MSI K8N Neo2 alaplap (hátlap nélkül)+A64 3000+ proci+3x512MB DDR400 egyben: 5000Ft
A HDD-k nem voltak ugyan külön Sentinel-el tesztelve (és nincs is rá lehetőségem), de minden egy működő konfigból lett kiszedve, és mindenre vállalok 1 hét próbagarit. Képet kérésre bármiről küldök -
satomee
senior tag
Üdv,
Radeon HD 2600 Pro 512MB AGP: 3000 Ft
A HDD-k nem voltak ugyan külön Sentinel-el tesztelve (sajna nincs rá lehetőségem), de minden egy működő konfigból lett kiszedve, így mindenre vállalok 1 hét próbagarit.
mod: kérésre bármiről tudok képet küldeni -
satomee
senior tag
Üdv,
Autóklímát szeretnék tisztíttatni és feltöltetni egy Suzuki Ignis-ben. Tudtok adni tippeket hol végeznek tisztességes munkát olcsón?
Előre is köszi! -
satomee
senior tag
Tegnap este még nem vettem észre semmit de most kritikán aluli. Van hogy 10 percenként megszakad, és van hogy fél óráig nincs gáz. Általában 2-3 perces kimaradások vannak nálam, router mögül (direktbe is próbáltam csatlakozni de nem ment). Persze hogy akkor szarakodik amikor itthonról dolgozok
-
satomee
senior tag
Üdv,
Nem működő Razer Death Adder-t (vagy csak a görgőjét) keresnék megvételre.Bármelyik verzió jó lenne. -
satomee
senior tag
Üdv,
Nincs valakinek véletlenül egy döglött Razer Death Adder egere amivel nem tud mihez kezdeni? Alkatrésznek kellene mert az enyémben eltört a görgő egyik oldali tengelye, szóval kifejezetten csak működésképtelen érdekelne. Természetesen fizetnék is érte ha valami emberi árban meg tudunk egyezni... -
satomee
senior tag
válasz
Penndragon #37156 üzenetére
Nem csak a net, a TV is...
-
satomee
senior tag
Üdv,
Eladósorba került 2x1GB 1066MHz illetve 2x2GB 800MHz DDR2-es ram. Érdeklődni priviben pls, azt hamarabb észreveszem. -
satomee
senior tag
Ez így igaz, fejben dől el. És nem működik az "egyre csökkentem az adagot" módszer sem. Én közel 20 évig szívtam, 6-7 alkalommal próbáltam komolyabban leszokni, tapaszon és rágón kívül mindenhogy próbáltam. Aztán kaptam egy komolyabb hörgőgyulladást és 3 napig jóformán még levegőt se tudtam venni.Gondoltam ha 3 napig életben maradtam nikotin nélkül csak menni fog tovább is... Az a baj szerintem hogy sokan úgy vannak vele hogy ha 1-2 órát alig bírok ki, akkor hogy léteznék cigi nélkül napokig, hetekig?! Csakhogy kb. a 4. nap után napról napra könnyebb lesz megállni és egyre inkább sikerként éli meg az ember. Életem egyik legnagyobb eredményének tartom hogy leszoktam...
-
satomee
senior tag
Inkább kiírom ide, ha esetleg neked mégsem kellene, más is lássa a portékát...
Szóval ezek vannak:
2x1GB 800MHz Samsung 1Rx8 PC2 6400U 666 12 ZZ (mennek dual-ban ha ez még számít)
1GB Kingmax KLDD48F B8KB5 FGUS
Árat priviben megbeszéljük ha valamelyik érdekel, szerintem meg fogunk egyezni...
Ezen kívül lenne még 2x1GB ill. 2x2GB Kingmax amiket jelenleg is használok, de ezt a 4 modult szívesen lecserélném 2x4GB 800 vagy még inkább 1066MHz-es modulra ha valaki egy jó ajánlattal megkínálna
mod: A 2x1GB asszem 1066MHz-es de jelenleg ugye 800-on mennek. -
satomee
senior tag
jFox, pajibá:köszönöm a segítséget!
-
satomee
senior tag
Üdv,
Tud valaki ajánlani Miskolcon vagy a közelében olyan helyet ahol alufelnit tudnék görgőztetni és persze minél olcsóbban? -
satomee
senior tag
válasz
zerone #30387 üzenetére
Ment privi...
És még mindig eladó a Linksys routerem... -
satomee
senior tag
-
satomee
senior tag
Üdv, továbbra is keresek eladó PS2-t, ha akad ilyen valakinek dobjon meg egy privivel pls!
-
satomee
senior tag
Üdv, PS2-t keresnék megvételre, ha lehet slimet és olyat amivel a "biztonsági másolatokat" is le lehet játszani... Ha valakinek akadna ilyen legyen szíves dobjon rám egy privit ármegjelöléssel
-
satomee
senior tag
Sziasztok!
Keresnék eredeti ATI DVI/HDMI adaptert, amit a HD sorozatú ATI kártyákhoz szoktak csomagolni.Ha valakinek lenne ilyen eladó vagy tudja hol lehet kapni -leginkább itt a városban- dobjon rám egy privit plz! -
satomee
senior tag
ez privi akart lenni
-
satomee
senior tag
válasz
bnorci71 #13331 üzenetére
Nekem a bekötés óta eltelt kb egy év alatt talán 2x volt problémám vele,az is az elején míg rá nem jöttek hogy ha jól emlékszem a switch-el amit használtak valami nincs rendben.Azóta semmi bajom vele,én merem ajánlani. És hűség nélkül nincs is sok vesztenivalód,ugye...
-
satomee
senior tag
Üdv!
Ha valakinek lenne egy használható s939-es alaplapja eladó, azt szívesen megszabadítanám tőle-persze megfelelő ár esetén... -
satomee
senior tag
Hali!Nem tudja véletlenül valaki hogy mennyi a beugró erre rocktoberfestre az egyetemen?
-
satomee
senior tag
válasz
Steelmanus #6615 üzenetére
Még egy kis adalék a döntéshez: tegnap este a szomszédunk szólt hogy nincs nála net,nem nézném e meg a laptopját (nálam minden frankón ment).Nem ragozom,a gépével minden ok volt.Este 23h-kor hívtuk fel a digit (chellonál ez nekem sokszor délután se sikerült elsőre) ahol egy hozzáértő (!) emberrel tudtam beszélni, aki közölte hogy sajnálja de leghamarabb reggel tudnak kijönni... Szal maximálisan korrektek,nem beszélnek félre ha náluk lehet a gond,és 0-24ig van telefonos ügyfélszolgálatuk.Egyébként tényleg nincs vesztenivaló hűség nélkül...
-
satomee
senior tag
válasz
Steelmanus #6608 üzenetére
Én ugyanilyen bizalmatlan voltam velük szemben,ami természetes is. Én kb 2 hónapja használom a 10/10-es diginetet,és eddig az első héten volt egy 3 napos időszak amikor szakadozott,és ingadozott a sebesség.Kiderült hogy túl volt terhelve a rendszer,és nem csak hogy a bejelentéstől számítva kb egy napon belül rendberakták,de fel is hívtak telefonon hogy mi volt a gond és hogy elvileg már jó.Azóta is frankón megy 17/14-en. Remélem ez nem csak a kezdeti beetetés lesz...Tv-ről nem tudok nyilatkozni,de annál se hallottam negatív kritikát ezidáig.
-
satomee
senior tag
Még mindig eladó egy x2 3800+ AC Freezer 64pro-val 10k,és egy Venice magos A64 3000+ gyári hűtővel 3k
-
satomee
senior tag
Hali! Beírom ide is hátha valakit érdekel...Eladó egy x2 3800+ és egy Venice magos 3000+ proci,10k ill. 3k áron,mindkettő hűtővel,és próbagarival.
-
satomee
senior tag
válasz
(Kolombusz) #5039 üzenetére
Haver szerint a volt mozi bejáratánál kell bemenni,és balra.Apropo: a Szinvapark környékén vodásoknak mostanában működik a gprs?Nekem csak 3g lefedettség mellett megy a net,sima gprs-nél meg se nyikkan.A voda persze azt mondja a telefonom adta be a kulcsot,de egy másik telóba téve a karit úgynez az eredmény.Szal a kártyámmal van gáz vagy a hálózat szar...?
-
satomee
senior tag
Mostanában dobtak ki a postán valami önkormányzati leveleket is,nem...?Tényleg egy röhej amit szolgáltatás címen művelnek,nem hittem volna hogy ilyenek lehetnek,többé biztos nem küldök így csomagot én se...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Formula-1
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Mobilinternet
- Villanyszerelés
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Lost Records: Bloom & Rage – Tape 1 teszt
- További aktív témák...
- AKG P420 Nagy membrános kondenzátor Stúdió mikrofon, újszerű állapotban, 1 hónap garancia
- Asus Prime A520M-A II alaplap (Új) + Ryzen 3 4300G prcesszor (Új) eladó.
- MSI GV62VR 7RF - 15.6" FHD, Core i7-7700HQ, 16GB, 128+456GB SSD, GTX 1060
- mini GAMER PC! I5-6500 /// 16GB DDR4 /// MSI GTX 1050 Ti /// 240GB SSD /// 500GB HDD
- Macbook Air M1 13'' 16GB / 256 GB - kiváló állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest