Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
őstag
Nem ismerem: az mi?
A lényegre kérdezve:
Mekkora állományokat mozgat?
Milyen gyakran?
Milyen sebességgel?A videónézés például 4-5GB-os filmeket is "mozgat", de a film-nézéshez szükséges (viszonylag) lassan, kis sebességgel, azt is darabokban, ... Tehát a mozizás (szerintem) messze nem igényel ilyen nagy sebességű tárolót. Az is döntő természetesen egy vásárlásnál, hogy milyen árkülönbözet van a kettő között: egy 2TB-os új SATA-SSD ugyan drágább, mint egy alig használt-garanciás NVMe-s SSD, de akinek elég az 1 TB, de úgy gondolja, hogy a közeljövőben kell neki a munkához-hobbihoz a nagy sebesség, annak szerintem a pillanatnyi "nem-kell" ellenére is jobb vétel a számára szükségtelennül nagynál kisebb (de bőven elég méretű) tároló, a közeljövőben lehetségesen "jól-jöhet"-szükséges szuper-sebességgel. Ezek egyéni dolgok, nem tudhatom-tudhatjuk.
Ez a "szuper" a PCIe3.0x4-es kapcsolódásnál 500Mbps/3500Mbps(kb), a PCIe4.0x4 esetében duplázódik(szintén kb) és a PCIe5.0 esetében ismét(kb.).
Akinek pedig Lambó-ja(Bentley, R-R, ...) van az nyilván vegye meg lazán a PCIe5.0x4x4-et (Bifurcation)

...a négy SSD5.0-jához!

Én azt sem ítélem el: "Úgy jó lud, ha "dundi!".

Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Star Wars Outlaws teszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- 2025.11.13 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 4070 / 4080 / 4090 / 5070Ti / 5080)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest