Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
Hello!
Jelenleg plex szervernek, meg amolyan nasnak egy ASUS AT3N7A-I + Atom N330 gépet használok (2 héten belül lesz 7 éves ), 3 giga rammal. DE, ahogy nézem win10-el ez kevés ahhoz, hogy kiaknázzam a gigás optikai internet lehetőségeit.
Ehelyett tudtok ajánlani mondjuk az ipon kínálatából valami integrált CPU-s lapot (minél olcsóbb, de elegendő megoldás érdekelne), ami mondjuk megbírkózik a giga net kihajtásával?
Főleg az a probléma, hogy neten keresztül, plex által sztrímelek mondjuk 1080p tartalmat, aztán rendszeresen megáll, vármi kell míg bufferel.
Tesztelgettem, úgy tűnik ez a gép a gyenge pont. Ma még azért berakom ide a i5-ös laptopot és rá rakok egy plex szervert.
a lejátszó egyébként kodi, raspberry 3, plex kieg.
A leendő gép plex szervert, ftp szervert meg torrentet futtat. Természetesen transzkódolás nélkül játszik csak a plex
mod: persze, ha nem integrált CPU-s megoldás is létezik, olcsón, akkor arra is kiváncsi vagyok, köszi
[ Szerkesztve ]
-
vtechun
veterán
Nekem asus van, viszont később jött ki az asrock, ma már azt venném, több rajta a sata, meg esata is 2 van asszem Szóval mindenképpen Asrockot ajánlom. Asus kis ventije hangos, szert sem ér. Leszereltem és egy 8 centis ventit a házfal és a borda közé passzírozva, 5V-on hajtom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX B250G GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte 4.gen i7-es félkonfig! fejlesztés miatt, eladó! FoxPost ON!
- Beszámítás! MSI Z370 GAMING M5 Z370 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Z370 GAMING PRO CARBON alaplap
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest