Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- E-book olvasók
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frogged
aktív tag
Üdv egy olyan kérdésem van hogy jól látom hogy az 1151es foglalatú mini itx alaplapokon(legalább is 30K-ig bezárólag) csak egy cpu fan és egy szem ház ventihez való csati van?
Apránként rakom össze a kis gépet meg vettem egy Sharkoon CA-I házat gondoltam rakok bele egy plusz ventit de a tápon amit vettem nincs molex. -
Frogged
aktív tag
Tetszetős megoldás lenne de az árcédula közbe szól sajnos.
2-ik pc-re nem akarok komoly összeget kiadni.
Ezért gondolkoztam egy 720 vagy 900P-s megjelenitőben és egy olyan rendszerben ami ezt elvinné tükör simán akár a legújabb játékokkal is.
Ezt mini itx-ből simán megoldanám bőven 200 alatt az egyéb megoldások ahogy néztem 250től kezdődnének. -
Frogged
aktív tag
Netes teszteken azt mondták ugyan olyan monitor mint a többi csak ez direkt arra van kitalálva hogy cipelje az ember.
Elméletben fel kell dobni a drivert és onantól plug and play a cuc.
900P nekem bőven elég 17colhoz 60fps se annyira fontos, csak a 10MS válasz idő ami játékra nem a legjobb. -
Frogged
aktív tag
válasz kisza25 #35540 üzenetére
Á dehogy A magyar tüzoltók sosem játsznak munka időben hanem szorgalmasan képzik magukat,
legalább is azt hallotam mert ugye én nem ott dolgozomAmúgy a monitor+billentyűt nem annyira para cipelni amit néztem AOCe1759Fwu Monitor vékony mint ha egy 17colos tablet lenne és egy kis kábelen jön a kép és az áram is.
Meg vettem egy genius luxemate 100-as billt nagyon hely takarékos kis cuccok. -
Frogged
aktív tag
válasz cinemazealot #35536 üzenetére
Igen engem a pc ezért vonz jobban mert én azt testre szabhatom sokkal jobban a magaménak érzem mint ha vennék egy laptopot.
Fix 24 óra a müszak csak hétköznap bent van a vezetőség bár ők sem zavarnak sok vizet csak ha néha lejön valami megyei fő goré akkor kell minden nyomot eltünteni
-
Frogged
aktív tag
válasz cinemazealot #35532 üzenetére
Hát délután 4től reggel 7ig el kell ütni az időtt nem lehet végig aludni,
hétvégén meg ott van rá 24 óra
Jó meló ez ha nincs rendkívüli dolog akkor lemegy a napi okosítás és pihi van.
Februárig még átrágom a dolgot de sokkal jobban izgatja a fantáziám egy mini itx rendszer mint egy noti. -
Frogged
aktív tag
válasz kisza25 #35529 üzenetére
Hát van ithon fölös 22"-os talpas monitorom csak melóban pont most volt szekrény ellenőrzés
és egyik srácnál pont volt bent egy monitor és nem dicsérték meg.
A többiek úgy szokták hogy 4kor elmegy a vezetőség és kapják is elő a laptopokat csak én ezt mini itx-el tervezem -
Frogged
aktív tag
válasz AxBattler #35526 üzenetére
Az igazat megvalva idegenkedek a laptopoktól.
Meg 2ik gép lesz direkt csak melóba így próbálom minél olcsóbban megúszni majd.
Ezért gondolkodtam olyan házban amibe sima táp megy mert az van ithon fölös meg ssd-m is.
Procit aproról vadászok meg ha szerencsém van akár házat is.
Ha minden jól megy így olyan 170körül kijöhet az egész. -
Frogged
aktív tag
Szemezgettem vele is szellőzése biztos jobb mint az elöbbi 2-nek.
5 centivel szélesebb a CA-I-nál de talán még elférne egy hátizsákban a többi cucc mellet.
Próbálom belőni az arany középutat hogy ne föjön meg a konfig a házban de a szállítása is megoldható legyen.[ Szerkesztve ]
-
Frogged
aktív tag
üdv urak
Az a helyzet hogy jövőre tervezek egy olcsó mini itx rendszert össze dobni amit melóben használnék elsősorban játékra.
Mivel úgy tervezem hogy egy hátizsákba cipelem majd a monitoral és a perifériával együtt , ezért a lehető legkisebb házakat néztem amibe még rendes táp fér.
Ithoni kínálatból a Sharkoon CA-I lenne a legkisebb de nem a legszimpatikusabb hogy a vga-nak a gép kőzepén van hely.
Nem tudom mennyire melegszik jobban mint a többi gépnél ahol szellőzőrács mellett van.
A másik versenyző amit amazonon találtam az Silverstone SG13B kb egy méretben és árban vannak az utobbiba férne 2 ventis vga-is ezért kicsit szimpibb.
A konfig még képlékeny de kb igy nézne ki:
Alap: ASROCK H81M-ITX
proci: I3 4150-60-70 majd amit ép vadászok aproról jó áron
procihütö: ZALMAN CNPS90F
Vga : RX 460 vagy gtx 1050
Monitor: AOC e1759Fwu 900P
Ram: 4 vagy 8Gb HyperX FURY DDR3 1866MHz CL10
1 SSD 1 HDD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1 humoros
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-Q77M-D2H rev:1.0 LGA 1155 alaplap
- 16GB DDR4 memória (RAM) modulok (több típus)
- Beszámítás! ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Trident Z DDR4-4400 CL19-19-19-39 1.40V 32GB (4x8GB)
- Eladó 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SK Hynix memória - eladva, értékelésre vár
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest