- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- 
			  PROHARDVER! Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#TOTTI őstag Raijintek Zelos vs. i3 7100 vs. gyári hűtő az lett, hogy értelmesen pasztázva a gyári hűtő (egy másik, új) 20 fokkal jobb hőmérsékletet tud, szóval a Zelost vissza csomagoltam és most gyári hűtővel Prime max. 65 fok, Fifa közben pedig 60 fok a max kb. egy óra után. ez egyelőre elég és ez nem is olyan morgós verzió mint a rézmagos ami előtte rajta volt. 
- 

#TOTTI őstag válasz  #16939776

üzenetére #16939776

üzenetéreTeljesen tökéletesen érintkezik a CPU-n látszik a három hőcső nyoma, MX2-vel is próbáltam a gyárival is valamint Coolermasterrel is, minden alkalommal letisztítottam, sőt rákopogtattam párat a CPU kupakra a csavarhúzó műanyag felével, így már 75 fölé nem megy, Prime alatt. Tudtam, hogy gyenge, de még max fordulaton is halk ami fontosabb volt, ha a gyári szintjét tudja az oké. Viszont én ilyen terhelt 50 fokhoz vagyok szokva az előző CPU-val (i3 6100) Azért írtam ide, mert a lapom ITX, a hűtő is a ház miatt kell csak (Silvetstone SG13), szóval a tapasztalatokra voltam kíváncsi, hogy mi a normális egy ITX házban. shteer: Sajátjával ment eddig, az pörgött mint állat, de hőfokot nem néztem. Aztán most már rátettem egy rézmagos gyárit is, meg ezt a Zelos-t egyik se jobb, szinte azonosak a hőfokok. Most épp Prime alatt 72 a max. 
- 

#TOTTI őstag Sziasztok az normális, hogy ASUS H110I-PLUS lapban, i3 7100, gyári és Raijintek Zelos hűtővel is 75-80 fokos terhelés alatt, ami zavar, hogy a bordák sem melegek, pedig 2-3 pasztát is próbáltam, de valahogy szar az egész, ahogy nézem a kupakkal érintkezik, de az lehet, hogy a kupak a magokkal nem? Hiába terhelem órákat, a hőcső és a lamellák szinte hidegek, még csak nem is langyosak. 
- 

#TOTTI őstag válasz  Grave_444

üzenetére Grave_444

üzenetéreAzért nem befelé mert nem lenne ami kifelé szívna, mivel a táp fordítva van az nem játszik (500-as fordulaton van), a pocihűtő szív és azt így tartottam megfelelőbbnek. Az első ventilátor -15-25 fokot jelent és kb. 2 perc alatt visszahűlnek az alkatrészek 30 fok körülire. Ezek a hőmérsékletek fél óra 3D Mark után, azonnal kifotózva, látszik, hogy a max is türhető. A kifelé szívó ventilátor nélkül a lap 78 fokra is felment és érezhetően meleg volt a ház, így viszont fémesen hűs marad. A színe nem stimmel, de jó fajta és ez volt itthon bontatlanul. Fontos cél volt, hogy idle/netezés/stb. ne legyen több mint 15-20 dB. 
- 

#TOTTI őstag Összeraktam egy ITX gépet és sokkal sokkal jöbban bejön mint a BRIX amit váltott. Silverstone SST-SG13B 
 Triathlor ECO 350W Moduláris (Ventilátor ellenállással lassítva, 500 ford./perc)
 ASUS H110I-Plus
 Intel i3 6100
 Coolermaster Gemin II M4 (600 ford./perc)
 HyperX 2x4Gb DDR4 2400Mhz XMP
 Kingston 240GB SSD
 Seagate ThinHDD 500GBTökéletesen néma, erős és a CPU terhelve is csak 45 °C-os. A táp ventivel felfelé van, mert a CPU venti és a táp között nem egész 1 cm szabad hely van, így nem akartam, hogy egymásnak ellen keverjenek. Vagy ez hülyeség? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Háztartási gépek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- EA Sports WRC '23
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bluetooth hangszórók
- Kedvcsinálót kapott az Avatar: Frontiers of Pandora - From the Ashes
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GA-78LMT-S2P+FX4100 proci+8 gb ddr3
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- MSI Pro H610M-E DDR4 alaplap
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő