Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rxmiss

tag

válasz sb #65320 üzenetére

meg :D

azert messze nem tokeletes a lap. a kiszamithatatlan bios post idok az oruletbe kergetnek, bekapcsolasonkent hol furgen tapaszkodik, hol mint a terhes anyatetu, anelkul h barmit valtoztattam volna.
    az alaplap vagy kevesebb retegbol vagy sokkal vekonyabb retegekbol all, mint amikhez hozzaszoktam, nyeklik nyaklik. az atx csatlakozot felelmetes bedugni is es kihuzni is, tulsagosan szorul, a lap meg hajlik. aki a wifi kartya elhelyezeset, lefogatasat es az antennacsatlakozok kivezeteset tervezte, azzal is elbeszelgetnek kicsit.
    feldugtam a monitoromra egyszerre usb-c-n es hdmi-n keresztul is, belehalt a bootolasba es olyan kephibakat csinalt, mintha tulmelegedett volna a gpu.

de amikor megy, akkor zsenialis. kicsit olyan, mint egy hisztis csajba lenni szerelmesnek.
    a korabban megenekelt lzmod a24-v5 hazikoban elfer kenyelmesen, kiveve, hogy kitakarja a prociventi a 220-as tapcsatlakozot, szoval az most 'lengo' aljzat.

viszont fel tudok rajta loni harom vm-et (egy tuzfal, egy linux kliens es egy linux szerver vm traffgen-nek, a tuzfal az egyik ccx-en, a masik ketto a masikon) es egy alom dolgozni vele. kapnak egy intel e810 halokartyat 2x2x25G-s breakout konfigban es szembekotom a ket portot egy 100G-s dac-kal. pci passthrough-val hasit gyonyoruen. egy otliteres dobozban. "bamulatos, hol tart mar a tudomany... "

Új hozzászólás Aktív témák