- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
Grave_444 #63053 üzenetére
Én is így gondolkodtam, gyárilag hűtővel szerelt ssd-t vettem. Csak annyi volt a bibi, hogy az Asrock B550M-ITX/ac lapon az alaplap gyári bordája rögzíti az ssd-t, a távtartó ahhoz van méretezve. Ebayen találtam szerencsére alumínium gyűrűt megfelelő méretben, azzal sikerült megoldanom. Így...
-
Francia91
veterán
válasz
Grave_444 #63053 üzenetére
Én úgy voltam, hogy teszek egy próbát az alaplap saját bordájával, ha azzal nem lesz jó, akkor kerül rá más borda, de bevált az alaplapi
NR200P esetében 155 mm-ig mehetek hűtővel, egy Shadow Rock TF2 volt betervezve, csak azzal a táp keretét át kellett volna tenni az előlapra, azt meg nem akartam, hogy bentről szívja a már meleg levegőt a táp. De a TF2-est ismerem, olyan volt a korábbi nagy gépemben, az is belefér magasságban az NR200-asba, szinte néma, és tök jól hűt
Ez a Big Shuriken 3 69 mm magas, bőven lenne még hely a házban, de mivel az üveg oldallap van fent, úgy voltam, hogy akkor ott akad bőven levegő, amiből táplálkozhat
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest