Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz hoffman_ #58459 üzenetére

Szintetikus tesz? :D Nade ha lejjebb tekered a linken található adatokat, ott egy csomó szintetikus teszt, aminél egyesével, külön- külön sorban látható, mi a különbség, tételesen megmondja, melyik poci miben erős, miben gyenge, ezekből avégére lesz egy pontszám, az látható felül. :D
    Szerintem ennél alaposabb nem nagyon kell.
    Apróból jött a 4105 is, 2021 októberében +2x4GB bontatlan dobozos corsair rammal együtt volt 34K, ebből a két ramot elvitték 15-ért, szóval már akkor is jó áron volt, bukni nem nagyon lehetett rajta, de most, hogy fejleszteni akartam (megjött a 8TB-os vinyó, kapott másik házat, meg átszervezés alatt vannak itt a dolgok, kikerül minden egy dedikált műszaki helyiségbe, gondoltam ez se maradjon, az i3 bejött a képbe (volt itthon, de 20K körül megy az apróban, és 27 volt a lap, szóval 47K-ért elég szép teljesítményt kapok, és annyiért nem akartam integrált lapot venni, az i7-6700 is itthon vár a sorára egy Asrock H110m-itx lapban, elég lett volna az is, csak már öregecske.

Nálam a régiek 65mm magas itx házban mentek paneltáppal, 75W-os adapterrel, most egy 400-as Chieftex iarena van rádugva, lehet ez is okoz 1-2 plusz watt fogyit, az okos hosszabbítón ott egy 1KW-os szünetmentes egy rákötött 60Ah-s autó akksival, switch, 4 ventis szekrényhűtés, szóval ez így egyben volt 26W, de mindegy is, a kiszolgáló eszközöknek is menniük kell, a plusz 14W belefér simán, még ha konkrétan +50%-os fogyiról beszélünk.
    A J1900-at mértem, 120-as SSD-vel és 500-as notivinyóval 11-12W között ugrált a mérő, szóval csak a lap 10W, ahogy írják is.

Új hozzászólás Aktív témák