- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamma
őstag
válasz
PROTRON #57158 üzenetére
A választ feketén-fehéren megkaptuk.
Ha valaki más cégeket becsmérel de az egyiket isteníti... ha ez nem reklám... akkor mi?
Ilyet nem írunk le, már csak üzleti korrektség miatt sem.Konkrét példán keresztül levezetve az általa fényezett cég a vevőket 2 év garival megkevesbíti, a cégeknek is viszont megadja a 3 évet - egyébként igen gálánsan...
Az árat ő említette, így én is kitértem erre - bár nem ez volt a fő sodor, de így tudtam bemutatni a garis különbségeket is.
Nem gondolnám hogy neked ebben az érvelésben igazad volna, de mindegy.
Szép az élet általánosítás mentesen, abból sohasem lesz baj...
Ja, ha nem vigyázol amúgy dá-dá lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest