- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
PROTRON #56146 üzenetére
Elég óvatosan bántam vele, mivel ezek hivatalos adatok, és mint írtam, falba szerelhető tömör réz kábelre vonatkoznak, tehát aki akarta, értette, hogy nem a kinézett termékben a sodrott kábelen értendő ugyanez. Aki ezt nem tudja értelmezni, és azt gondolja, én írtam bármiféle konkrétumot is az említett termékről, majd felháborodásában nekem ír, azzal én nem igazán tudok mit kezdeni...
Sose maxra tervezünk? Ez kinek írod? Ezt is nekem?
Én nem írtam ilyet, tehát nem volt mire írnod, sőt, még csak csinálni se csinálok ilyet, szóval pláne nem értem, miért is írod. Persze hogy sose maxra tervezünk. Ellenben azt leírtam, hogy a falba szerelt tömör réz kábel elméletileg 16A-t tud, aki ezzel vitázni akar, az ide írjon a továbbiakban: [link]
A tápegységéhez, meg a konfigok átlagos áramfelvételéhez mérten sokszoros képességgel rendelkezik a linkelt termék, azaz a leírás alapján szerelt kábeles belső hosszabbítót megveheti, minden bizonnyal menni fog, és ezzel egész biztosan belelőttem a közepébe.Nem írtam a termékről az égvilágon semmit, mindössze összehasonlítást írtam konkrét adatokkal, amik egy másik termék adatai voltak.
Miért ne eregethetném, mikor ezek full hivatalos adatok, ráadásul egy másik termék adatai?
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Path of Exile (ARPG)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Gitáros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest