Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz PROTRON #56146 üzenetére

Elég óvatosan bántam vele, mivel ezek hivatalos adatok, és mint írtam, falba szerelhető tömör réz kábelre vonatkoznak, tehát aki akarta, értette, hogy nem a kinézett termékben a sodrott kábelen értendő ugyanez. Aki ezt nem tudja értelmezni, és azt gondolja, én írtam bármiféle konkrétumot is az említett termékről, majd felháborodásában nekem ír, azzal én nem igazán tudok mit kezdeni... ;)
    Sose maxra tervezünk? Ez kinek írod? Ezt is nekem? :D
    Én nem írtam ilyet, tehát nem volt mire írnod, sőt, még csak csinálni se csinálok ilyet, szóval pláne nem értem, miért is írod. Persze hogy sose maxra tervezünk. Ellenben azt leírtam, hogy a falba szerelt tömör réz kábel elméletileg 16A-t tud, aki ezzel vitázni akar, az ide írjon a továbbiakban: [link]
    A tápegységéhez, meg a konfigok átlagos áramfelvételéhez mérten sokszoros képességgel rendelkezik a linkelt termék, azaz a leírás alapján szerelt kábeles belső hosszabbítót megveheti, minden bizonnyal menni fog, és ezzel egész biztosan belelőttem a közepébe.

Nem írtam a termékről az égvilágon semmit, mindössze összehasonlítást írtam konkrét adatokkal, amik egy másik termék adatai voltak.
    Miért ne eregethetném, mikor ezek full hivatalos adatok, ráadásul egy másik termék adatai?

Új hozzászólás Aktív témák