-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
, de izé vagy, direkt volt.
Na, mit szólsz &rew, tetszik a felépítése?
Én az ODD-ot ki is hagynám a házból, eddig se sokat használtam és talán hanyagolhatnám akár örökre.
Helyére akár még egy HDD vagy SSD is mehetne így akár az oldalsó HDD-k kiválthatóak és a ház oldallapja akár lyukas is lehetne a ház és a vga kari jobb szellőzése érdekében.
Nekem ez az Imon panel sem tetszett soha (praktikus ugyan) ,de ezt is mellőzném így az előlapra is mehetne egy 80-as venti, ha nagyon muszáj vagy bármilyen más dizájn elem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Mobil flották
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Utolsó 2 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest