- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- Videós, mozgóképes topik
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
Jól mondod: ketyere. A mérő megmutatja a fogyasztást, a ketyere meg egy kijelzőn mutogat mindenféle számokat.
Nekem is volt düwim, amire az 6-10W-okat mutatott végül kiderült hogy 0W.
A mánüelt rendesen elolvasva kiderült hogy standby mérésre abszolút alkalmatlan...mondjuk a nálad "mért" 20W akkor is elég durva... De "tessék-lássék mérésre" (nagyságrendek belövésére) megfelel.Én is hallottam már olyan laptopról, amire XP nem ment fel csak 7...állítólag már túl modern az XP-hez...

zodo!
"de én találtam neked. Kép"
Ez nálam 404."Talán, ideje lenne a házban lakó "érintett szomszédokkal" összehaverkodni egy kis időre."
Milyen "érintett szomszédokkal"?"Viszont a dátumot nézve " Mini-ITXケースに新アイテム追加 2006年8月31日" nem igazán értem."
Én sem értem: mi is van a Mini-ITX és a számok közé írva?
"Az a 273mm egész jól hangzik."
A Silverstone SG05 mélysége 276mm és az kapható is itthon. Én egyre inkább hajlok afelé, csak kéne valahol találni egy jóárasított példányt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Call of Duty: Black Ops 7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Packeta
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem is volt düwim, amire az 6-10W-okat mutatott végül kiderült hogy 0W.
A mánüelt rendesen elolvasva kiderült hogy standby mérésre abszolút alkalmatlan...mondjuk a nálad "mért" 20W akkor is elég durva... De "tessék-lássék mérésre" (nagyságrendek belövésére) megfelel.