-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dugo_
veterán
-
dugo_
veterán
válasz
tippm86 #41165 üzenetére
Asrock H110M-ITX (AC) + bios frissítés bolttal vagy otthon 6. gen cpu-val
Pentium G4560/G4600Topikban voltak mérések, egy G4560, SSD-vel, 2,5"-os HDD-vel stressztesz alatt megáll 50W körül teljes rendszerre. Az Aida nekem 29W-ot ír max cpu package-re, bár ugye szoftveres mérés nem mérés.
Ezt már inkább aláraknám egy 75W-os kártyával a taglalt picoPSU-nak.
-
dugo_
veterán
válasz
AxBattler #41148 üzenetére
Miért a hatásfoktól teszitek függővé, hogy elég-e?
Nem csak te, fórumszerte ebből próbálnak levezetni számolásokat hozzászólók. A hatásfok nem a leadott teljesítményt befolyásolja*, hanem hogy mennyit vesz fel pluszban a konnektorból a táp és hány Wattnyi lesz az a felvett-leadott teljesítménykülönbség, amit aztán elfűt.*Vagyis hát befolyásolja a másik irányból, de a tápgyártók a leadott teljesítménnyel hirdetik a tápot, nem pedig a felvettel.
-
dugo_
veterán
válasz
#34576640 #41029 üzenetére
https://logout.hu/tema/mini-itx/hsz_34790-34790.html
https://logout.hu/tema/mini-itx/hsz_35986-35986.html
Nekem még a Pentium is meleg benne, igaz, nem is adok neki sok levegőt a hang miatt.
-
dugo_
veterán
válasz
d@minator #40905 üzenetére
Scythe Big Shuriken 2 rev B vagy bármilyen kis bordára csapott 120-140mm-es venti.
Félpasszív vga.
Félpasszív vagy halk SFX táp.Nálam ez így néz ki:
ID-Cooling IS-40V3 feat. BQ Silent Wings 2 140mm
Félpasszív vga.
Gyári Integra SFX 450W feat. Blacknoise NB-BlackSilent
Pro 80×80×15mm PWM -
dugo_
veterán
válasz
Beckham087 #40860 üzenetére
- B350 elég, főleg ha nem fogsz a végletekig tuningolni (ekkora házban ne is tedd)
- Memóriából Samsung B-die chipppel szerelt GSkill Tridenz-t keress, azok mennek 3000 felett. A Hynix 2933MHz körül kifúj, a Micron pedig annál is botrányosabb. Pár kattintás XMP profillal és kész.
Itt vannak hozzá típuskódok: reddit
- Ha nem zavar a zaj, akkor nem kell venti. Engem zavart, így tettem 2x120mm-et a saját 1050Ti-m alá. A max hőfok nem változott, de a max 40% fordulat lement 25%-ra a kártyán.
- Szerintem keress moduláris tápot. Főleg, ha 6pin nélküli verziót veszel a kártyából és 2,5"-os meghajtóból se lesz több darabod. A moduláris csatlakozóknak van hely, eltöfködni a felesleget viszont már kevésbé. -
dugo_
veterán
Hogyan nem költöztem be a Jonsbo V6-ba. Tragikomédia egy felvonásban.
A múltkori impulzusvásárlás után most jött el az idő, háromnegyed kettőkor, hogy az ágyból kipattanva átépítsem a Node 202 konfigot ebbe a kockaházba, mondván micsoda értékes időtöltés lesz ez, az álmatlan forgolódás helyett.
Mivel a gépet nem kapcsoltam már vissza holmi specifikációk csekkolása miatt, ezért egyből a szétszereléssel kezdtem. Rutinosabbak itt már sejthetik a hatalmas buktát.
A dög leterítve, minden alkatrész pedáns rendben sorakozik az asztalon, por letörölve mindenhonnan, a ház csavarjai visszacsavarozva, bezacskózva, kábelek összekötegelőzve várják a dobozolást, amikor a szemem a viszonylag rövid, ámde két ventilátorral szerelt Asus Expedition 1050 Ti-re téved. Aztán a Jonsbo házra. Aztán vissza a kártyára. Gyűlnek a fellegek, gyorsan megszabadítom a V6-ot a HDD-tartó keresztmerevítőktől, itt még kicsit reménykedve, hogy átlósan beleügyeskedhető. Akárhogy forgattam, sajnos minden igyekezetem ellenére még az üres házban sem tudtam belegyömöszölni a PCI sínekbe. Alaplapostól végképp lehetetlen lett volna. 12 milliméteren múlt...
Öröm az ürömben, hogy ilyen tiszta még sosem volt a gép a februári építés óta, illetve az előlapi USB- és hangkábeleknek is sikerült kicsit szebb elvezetést találni a meghajtók mögött, ha egyáltalán egy ilyen házban lehet kábelmenedzsmentről beszélni.
-
dugo_
veterán
Lazer3D LZ7 - lazer3d.com / OverclockersCOUK konfigurátor / Tek Everything youtube
- 226 x 198 x 158 mm (7,07l)
_____
Van egy ára, pedig elég jó Legozható háznak néz ki.
-
dugo_
veterán
válasz
Mercutio_ #40103 üzenetére
Nem tudom milyen a Big Shuriken, de a stock Intel hűtő idegesítően hangos. A Node 202-ben előszerettel ingázott 1200-1400 rpm között, ahol még a folyamatos frekvenciaváltozás is külön zavaró volt. Én megkeresném a legnagyobb 100-120mm-es ventivel szerelt top flow-t, ami még belefér a házba.
-
dugo_
veterán
válasz
pentium4 #40081 üzenetére
Igen, ez SATA interfészű M.2 foglalatból csinál mSATA-t.
Az, hogy a kínai nem tudja az angolt és felcseréli a to szócska két oldalát, valamint nem tudja azt sem, hogy az mSATA és a mPCIe két külön szabvány, ezért egy mondatban nem kéne leírni, az lényegtelen.De benne is van a leírásban:
Connects mSATA SSD to NGFF B+M Key motherboard. -
dugo_
veterán
válasz
pentium4 #40079 üzenetére
Nope, ahhoz kéne alá valami SATA interfész, amit a miniPCIe nyilván nem tud. A miniPCIe és az mSATA egyezne meg fizikailag, de az is más drótozást igényelne, pár üzleti notiban volt csak adott foglalat két interfészre bekötve.
Én egyébként kíváncsi lennék arra az adapterre, mert ez így leírva a tudományos fantasztikummal vetekszik.
-
dugo_
veterán
válasz
milkabrams #39841 üzenetére
Nem rémlik, hogy lenne 7200-as Purple. Az a PURX, amit írtam biztosan 5400-as, adatra nem kell több. EZRZ-t ne vegyél, az átcímkézett Green.
-
dugo_
veterán
válasz
Archttila #39705 üzenetére
Nem, ezek M.2 E key modulok, a lap leírásában pedig ez szerepel:
- 1 x Half-size Mini-PCI Express Slot: For WiFi + BT Module
Szóval félméretű mPCIe kell neked, a régebbi szabvány.______
Nekem egyébként a linkelt Intel 8265 van, de nem vagyok elájulva tőle. Rendszeresen összeveszik a routerrel. Rendeltem helyette egy olcsóbb Broadcom QCNFA335-t, mondván úgyse tudom kihasználni az Intel sávszélét, de az még így is lassabb. Sehogy sem jó.
Az már biztos, hogy ha valaha lesz saját lakásom, akkor még a WC-be is három UTP kábelt fogok behúzni. Ez nem állapot. -
dugo_
veterán
válasz
milkabrams #39696 üzenetére
Igen, ebből csak DDR4-es van.
-
dugo_
veterán
válasz
milkabrams #39692 üzenetére
MSI B250I PRO
Asrock H110M-ITX(AC)Ezek jól működnek itthon és beleférnek az árba. Ha H110-es chipsetet veszel (vagy bármilyen 100-as szériát), akkor 7. gen proci előtt frissíteni kell a biost, hogy felismerje.
-
dugo_
veterán
válasz
milkabrams #39690 üzenetére
Biztos, hogy nem, hatalmas. Ha jól látom itt is hasonló hely van, mint a Core V1 oldalában, ott pedig 36mm maradt a 17x17-es ITX deszka mellett saját mérés szerint.
Ez pl. elég lehet egy Asrock H110M-DGS-nek, viszont úgy bukod az x16 slotot, ami neked tudtommal kell vganak. -
-
dugo_
veterán
válasz
gyorol #39520 üzenetére
mATX lap nem fér bele egy ITX házba. i5K B250-es chipsettel minek? Nem tudnád húzni benne. i5-7500, vagy használtan i5-6500, i7-6700. 500GB vinyó ár/érték arányban nem túl jó már, 1TB WD Blue EZEX végű legyen. De akár vehetnél 2,5"-ös lemezt is, kevesebbet foglal, kevesebbet eszik, kevésbé melegszik:
WD Black 1TB WD10JPLX
SEAGATE Mobile 1TB ST1000LM035 -
dugo_
veterán
válasz
milkabrams #39428 üzenetére
Fordulhatsz, de ide leszel visszairányítva.
Oda nem nagyon jár aktuális ITX kínálatot ismerő fórumozó.De kb. ugyanúgy megy minden, lapot válaszd ki felszereltség alapján, sok lehetőség úgysincs. B250-es MSI-ből van talán két fajta jobban felszerelt, meg az új Asus Strix-ek.
Proci ami belefér (ha jól értem 1151-re építenél), a 6400-nak mondjuk elég alacsony az órajele, a 6500, 7500 jobb lenne vagy ideiglenesen G4560, G4600, esetleg használtan i3-6100.
Ramból mehet DDR4 2400MHz Fury vagy drágábban Savage alacsonyabb időzítéssel, esetleg Corsair LPX, ami épp van olcsón.
Tápból én félmodulárist vennék az ilyen jellegű házakba a kevesebb kábel miatt. BQ! Pure Power 10 400W CM pl. elég lenne egy i5+1060 konfighoz.HDD, SSD méret, ár és igények függvényében a szaktopikok ajánlójából. Legolcsóbban egy 120-as HyperX Fury + 1TB WD Blue EZEX.
-
dugo_
veterán
válasz
Erdei88 #39354 üzenetére
i3-6100T esetleg, 20-ért most is van aprón.
De azért azok az 50W-osok se kajálnak be annyit, Buckey mért G4560-as rendszert műszerrel, nálam pedig a szoftveres mérés is ilyen 29W-os maximumokat jelez a CPU package-re. -
dugo_
veterán
-
dugo_
veterán
válasz
#72487936 #39337 üzenetére
1. Mert anélkül csigalassú a rendszer, gyakolatilag a leggyengébb mai hardvert is visszafogják a merevlemezek gyenge random írás/olvasás értékei, ill. az elérési idő. SSD-re menjen a rendszer és az összes futtatható program (esetleg a gyakran használt fájlok, amik ráférnek), HDD-re pedig a tárolt statikus adatok.
2. Jó lesz, úgy választottam ki a lapot, hogy legyen rajta D-sub kimenet, amire rá tudod kötni. -
dugo_
veterán
válasz
#72487936 #39331 üzenetére
Aqua is összerakja neked. Beleszaladni bármelyiknél beleszaladhatsz a tutiba. Iponnál van összeszerelés+tesztelés opció is, remélhetőleg ezzel a DOA-t már helyben kiszűrik...
Most hogy épp melyik boltnál van készleten minden alkatrész vagy legalább hasonló ajánlottak az jó kérdés.
-
dugo_
veterán
válasz
lorincz92 #39252 üzenetére
Asus Rog Strix B250I Gaming vagy MSI B250I Gaming Pro. Ezek viszonylag jobban felszerelt még elérhető árú lapok. Ha nagyon budget gépet akarsz, akkor esetleg egy Asrock H110M-ITX(/AC) is megteszi, amihez viszont kell bios frissítés.
HyperX Fury DDR4 2133 vagy 2400 MHz, 2x4 vagy 2x8GB, ami belefér.
Sima nonK i5-7500.Ezzel lehet egy kicsit fogni.
-
dugo_
veterán
válasz
lorincz92 #39245 üzenetére
ASROCK Z270M-ITX/ac - 40k
G.SKILL TridentZ 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz F4-3000C16D-16GTZR - 48k
Intel i5-7500/7600K - 60-70k (bár használtan már i7-6700-at kapsz 60k körül)
BE QUIET! Pure Rock Slim - 8k
HyperX Fury/Samsung 850 EVO/Goodram Iridium Pro/Adata SX930/Crucial MX300 250GB ~30k
WD Black 1TB 7200 rpm 32 MB SATA3 WD10JPLX - 21k
Valamilyen GTX1060 6GB, ha találsz 110k körül max (max VGA hossz: 255/285mm), boltokban nincs jelenleg. Vagy 50k körül 1050Ti kibekkelni a kártyahiányt, de az kompromisszumos lesz az új játékok esetén.
BE QUIET! Pure Power 10 400W CM - 20k
Thermaltake Core V1 - 14k120-as radival én elfelejteném a játékvizet, annak nincs sok értelme úgy. Vagy itt kérdezz rá, hogy ilyen kicsiből mi a jó.
RAM-on lehetne fogni és akkor Z-s lap sem kéne, hogy kihasználd ezeket a frekvenciákat.
A 7567 nagyon rossz TN panelt kapott, a Vivopc-n pedig ugyanúgy forrasztott minden, mint egy laptopon. Garancia végéig lehet ezekkel tervezni, utána gazdasági totálkár bármilyen hiba... Én kerülném, ha nem szempont a hordozhatóság.
27"-ra pedig kevéske az 1080p vagy kellően messziről kell nézni. 1440p lenne ideális, de akkor meg GTX1070 kéne alá legalább. DELL P2717H, ASUS VZ279Q ha nem mész feljebb a felbontásban. -
dugo_
veterán
válasz
jobesz #39030 üzenetére
Lian Li PC-C36 MUSE - lian-li.com
Bár nem olcsó.
Innen szedtem, ha végigmazsolázod, akkor talán van még több olyan, ami a második kritériumnak is megfelel:
http://www.silentpcreview.com/forums/viewtopic.php?f=15&t=64026
http://www.silentpcreview.com/forums/viewtopic.php?p=555860#p555860 -
dugo_
veterán
válasz
betyarr #39008 üzenetére
De, biztosan így van, csak épp nem volt bekapcsolva a varázsgömböm ezért nem tudtam, hogy ez ledes vagy többállású, vagy miért van ennyi kábel.
Tessék:
Két oldalsó a led, középső három a kapcsoló, ami jelenleg jól van bekötve, mert neked normally open kapcsoló kell, NO-C kapcsolással.
-
dugo_
veterán
Elkezdtem nézegetni Node 202 modokat, azt hiszem ennél bezárhatjuk az internetet.
Természetesen nem állhatott le mégsem a félig-meddig értelmetlen költekezés, megvettem végül a Noiseblocker BlackSilent Pro PC-P-t, hozzá egy 2 pines ventikábelt, hogy ne a gyári 4pines harisnyázottat kelljen szétcincálni. Ráforrasztottam a tápra, így a jövőben van elérhető csatlakozó, elég csak a ventit cserélni, ha kell. PWM-es létére egész jól bírja a fesz. alapú szabályozást és gyakorlatilag végre teljesen csendben van a gép.
-
dugo_
veterán
válasz
KorbiAniko #38959 üzenetére
Nem fog menni.
65W-os i5/i7 és szigorúan blower style 1070, amivel még érdemes próbálkozni.Nagynozi és gabriel26 hozzászólásait olvasgasd, ők építettek eddig bele hasonlóan erős konfigot.
Nekem 54W+75W nyitott kártya van benne, így tetőzik 65°C/75°C körül a hőmérséklet.
-
dugo_
veterán
válasz
Igali György #38927 üzenetére
OC nélkül akár GTX1070-ig, RX470/480-ig is elég.
-
dugo_
veterán
válasz
Igali György #38925 üzenetére
Mai árakon ez jönne ki nagyjából:
ASROCK H110M-ITX 1 db 21 082 Ft
INTEL Core i5-7400 3.00GHz 1151 BOX 1 db 53 040 Ft
HyperX 8GB Fury DDR4 2400MHz CL15 KIT HX424C15FBK2/8 1 db 23 519 Ft
ADATA 128GB Premier Pro SP920 1 db 22 527 Ft
THERMALTAKE Core V1 1 db 13 221 Ft
BE QUIET! Pure Power 10 400W CM 1 db 21 273 Ft
~156ki5-ből jobb lenne a magasabb órajeles 7500-as, ha belefér.
SSD-ből is mehetne nagyobb, ha új játékoknak kell elférnie rajta. HyperX Fury, Samsung 850 EVO, Crucial MX300, Adata SP920, SX930, Goodram Iridium Pro közül valamelyik.
Lap az kicsit fapad és mindenképp bios frissítést kell rá kérni, hogy felismerje a Kaby Lake procit, de a B250-es ITX-ek eléggé 30k körül/felett tanyáznak egyelőre. Döntsd el, hogy ki akarod-e fizetni a felárat a jobban felszerelt csatlakozókra, M.2 foglalatra, esetleges beépített wifire.
RAM-ból a dual chanel miatt jó lenne a 2x4GB, de ha belátható időn belül bővítenéd 16GB-ra, akkor legyen 1x8.
Tápból mindenképp (fél)modulárist vennék, egy Hexa+ elég nagy kábeldzsungelt csinált az itthoni V1-ben.
Esetleg egy BE QUIET! Pure Rock Slim (125mm) a stock hűtő helyére, 140mm-ig tudsz bele tornyot állítani. -
dugo_
veterán
válasz
AxBattler #38878 üzenetére
Mondtam is szegény srácnak, hogy a kivárásra játszottam és ma lecsaptam, ahogy csökkentette az árat.
Majd kialakul a sorsa. Nincs pénzem ebbe is építkezni most, lehet visszakerül majd később. Talán az kapja a házat meg a család/barátosné közül, akinek előbb elromlik a notija.
Nem tudom, hogy próbálkozzak-e 92mm-es ventivel a bordán. Már most 33 fok a szoba, előző években ez simán tetőzött 38 körül, és egyszerűen akármennyire is tolom felfele a hőmérsékletgörbét, mindig elér egy olyan fordulatszámot, ahol már zavaró. Elkezdtem aprón Big Shuriken 2-t vadászni, lévén vannak Node 202 buildek ekkora hűtővel, de egy tolómérős kör után sikerült igazolni a gyári 56mm-es magasságot és így elképzelni sem tudom, hogy azok hogyan fértek be. Le kéne marni a szűrő keretéből egy jókora adagot.
IS-60 jöhetett volna még szóba, de az is ritka madár. Meg ugyanúgy megvan a 15mm magas venti kompromisszuma.A tápventi kérdést viszont elhalasztottam a hidegebb időre, azt legalább elnyomja most a környék zaja, amíg fixen nyitva vannak az ablakok őszig.
-
dugo_
veterán
A mai impulzusvásárlásként elhoztam az aprón árválkodó Jonsbo V6S-t. Egyelőre nincs $terv$ a felhasználására, de a hozzá járó ventit már sikerült hasznosítani.
ID-Cooling IS-40V3 feat. BQ Silent Wings 2
Annyira passzentos, hogy az a két kötegelő pont elég pozicionálásra, összerakva meg se moccan. Hőfokok majd kiderülnek, de ez legalább csendben van.
-
dugo_
veterán
Igen. És én csak 4 pineset találok. Az eredeti Lemon post nem írja, hogy milyen verzió, de a #6 kommentben is PWM van említve. Több 4pines venti darál fesz.alapú szabályozáskor, azért kérdem.
Vagy létezik/létezett belőle 3 pines? Most csak telefonról keresgéltem, majd este nekiugrok gépről.
-
dugo_
veterán
Köszi, ez jól néz ki. Nem voltak anomáliák a feszültségalapú vezérlés miatt? A PWM ventik elvileg nem nagyon szeretik azt.
Itt annak írja:
http://www.blacknoise.com/site/en/products/noiseblocker-it-fans/nb-blacksilent-pro-series/80x80x15mm.php?lang=ENMeg 3pin kulcsszóval nem is találok másféle változatot.
-
dugo_
veterán
Létezik a piacon 80x80x15-ös halk tápventi, amivel ki lehetne váltani az Fractal Design Integra SFX (aka SilverStone SFX ST45SF) gyári MGA8012ZR-015 ventilátorát?
Kb ez a gép egyetlen hangos alkatrésze a HDD seekelését leszámítva és elég zavaró. Egy noname ebayes darabbal próbálkoztam eddig, de az még hangosabb lett (
).
Ahogy nézem nem férne be oda normál 25mm-es. Van valakinek tapasztalata ezzel?
Vagy próbálkozzak ellenállással? Így is elég alacsony feszültségen járhat már, mert ahogy ki tudtam guglizni, ez egy 4000rpm-es ventilátor elvileg és le van szabályozva rendesen, de a 130W-os összfogyasztáshoz szerintem még ez is irreálisan sok. Nem hiszem, hogy szükség van ekkora légszállításra. (Kb háromszor gyorsabban eltömi a szűrőt, mint a procin lévő 92mm-es vagy a vga alatt lévő 2x120mm...).
-
dugo_
veterán
Azzal számolj, hogy a 100-as chipset csak Skylake procikat ismer fel dobozból kivéve, az i5-7500-hoz először bios frissítés kell, nem fogja egyből felismerni. Bolttal csináltasd meg előtte, ha ilyet veszel.
Illetve az a hír járja, hogy a következő 1151 generáció, a Coffee Lake csak 200-as chipsetig lesz visszamenőleg támogatva, lehet érdemes most rádobni azt a kis pluszt a lapra.
-
dugo_
veterán
válasz
Mukucs #38432 üzenetére
A Kaby Lake i5. Pár hónapja nem érte meg a ~10k felárat, de már az i5-6500 alá csúszott az ára.
Az 500-as végű a sweet spot, a 400-as elég alacsony órajelű, a 600-as meg nem éri meg a felárat megint.Szerk.:
Meg, még a 6500 is afölé turbozik, magasabb alapórajel mellet. A 6400 aztán meg végképp nagyon alacsonyan jár, azt max akkor éri meg venni, ha egyből megy rá BCLK tuning. -
dugo_
veterán
válasz
patomi #38247 üzenetére
Ha nem melegedett át a borda, akkor az egy hibás darab lehetett, lyukas/repedt hőcsővel.
És ez válasz TOTTI-nak is. Bár nem tudom milyen együttállás kell ahhoz, hogy három különálló cső is rossz legyen.De akkor a stockkal mennie kéne. Lehet a proci is el van rontva, bár arra még kevesebb szokott lenni az esély.Ha alápörköltök öngyújtóval, akkor annak a hőnek szinte egyből végig kell futnia a hűtőn. Ha nem jelenik meg a cső végén, bordákon, akkor ott valami nem kerek.
-
dugo_
veterán
válasz
AxBattler #38199 üzenetére
Hát én inkább tárhely > sebesség alapon gondolkozom, főleg, hogy az oprendszer semmit nem profitál a papíron bődületes szekvenciális sebességekből. De 24/7 crystaldiskmarkozni jók azok az SSD-k.
Számokban:
http://techreport.com/review/30813/samsung-960-pro-2tb-ssd-reviewed/5Persze vannak olyan fórumozók, akiknél beüt a kognitív disszonancia és magyarázzák, hogy a Win10-nek elég vele 2mp a felálláshoz...
-
dugo_
veterán
válasz
Nestor16 #38193 üzenetére
Hát a DDR4 más, abba nem is tudod belerakni. De van pár hibrid lap, amin DDR3 foglalat van, de a proci miatt abba is csak az alacsonyabb feszültségű DDR3L modulokat lehetne berakni.
Wifi+M.2 ipon keresés.
Volt a múltkor egy olcsóbb H110-es MSI lap, de arról kiderült, hogy SATA interfészt nem tud az M.2 foglalat, csak PCIe-t, ami azért elég érdekes. Onnantól meg nem budget a dolog, ha NVMe SSD-t kell venni.MSI H110I PRO volt, de azon meg wifi nincs...
Illetve wifi van az Asrock H110M-ITX/AC-n, de M.2 nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- OLED monitor topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest