Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- ASUS notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciókamerák
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
-
PROHARDVER!
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekkGyver
aktív tag
válasz
pellesmartin #70716 üzenetére
Először is. Két hónap állás normális esetben nem olyan sok, hogy teljesen összeragadjanak a lamellák. Ez alatt azt értem, hogy ha jók a lamellák és az olaj megfelelő. A másik, hogy a kaparászás kocogtatás szerintem nem megoldás, még akkor sem, ha sikerül, mert utána megint bármikor előfordulhat.
Írtad, hogy volt olajcsere. Biztos, hogy előírás szerinti olaj lett beletöltve? Csak nedves kuplunghoz valót szabad belerakni, mert a sima motorolajban nincsenek azok az adalékok amik a kuplung működéséhez elengedhetetlenek. De szerintem simán csak kopottak a lamellák, aminek a biztos jele, hogy hidegen, indulásnál, egyesbe rakva rohadt nagyot ránt. Ez sem a láncnak, sem a hajtásnak nem tesz jót hosszú távon. Most is azt mondom, hogy le kell venni a kuplung fedelét és bele kell nézni. -
Repsol600
addikt
válasz
pellesmartin #70716 üzenetére
AM6-nál (vagy koppintásai) simán összeragadhat, ha nem használod sokáig, én úgy szoktam, hogy meglököm magam beteszem 1-be kicsit körözök vele, meg behúzom-kiengedem a kuplungot és fél perc után helyre jön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest