Hirdetés
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tozo86
tag
nekem biztonsági beállítások nélkül is csinálta. Most egy hétig nem vagyok otthon de majd hétvégén próbálgatom! amugy necces a driver csere, én egy dell inspiron 6400as notebookkal csatlakozom a routerhez. Amúgy régebben nem csinálta szóval nem értem. Na majd hétvégén többet tudok.
köszi! -
tozo86
tag
sziasztok ismét.
WRT54GL routerem van és az a problémám h ha wireless-el csatlakozom, akkor véletlen időközönként megszakad a wifi összeköttetés. Valamikor vissza sem enged csatlakozni. probáltam firmwire frissítést (eredetiről tomato 1.17re) de az sem segített.
Találkozott már valaki ilyen problémával? Esetleg tud valaki megoldást rá?
köszi előre is. -
tozo86
tag
sziasztok!
Most frissítettem a routerem (Linksys WRT54GL) firewire-ét Tomato 1.16-ra és most nem fogadja el a régi felhasználónevem és passwordom. Most csinálok ilyet először, és nemtudom mi lehet a hiba. tudna valaki segíteni?
Köszi előre is! -
tozo86
tag
köszi a segítséget! Megoldódott a probléma. Bár nem csináltam vele semmit, egyszer csak jó lett. Az a vicc hogy először beállítottam telepítő CD-vel, jó volt és asszem kikapcsoltam vagy valami és akkor már nem.Pedig nem állítottam át rajta semmit

Viszont jó hogy mondtad ezt a böngészős megoldást. Csodálkoztam is, hogy nincs ehhez valami komolyabb program ahol lehet állítani ezt azt. Kezdő vagyok még nagyon ebben a témában
-
tozo86
tag
sziasztok!
Vettem egy ilyen routert (WRT54GL). Beállítottam hogy ossza meg az ADSL netet az asztali gép és a notebook között. Asztali UTP kábel, laptop wireless. Tökéletesen működött 1 napig!
Azóta nem hajlandó a router csatlakozni a modemen keresztül az internetre. Ha kihúzom a modem kábelét a routerből és csak simán gépen keresztül csatlakozom, úgy megy! Már próbáltam mindenfélét.. telepítő cd segítségével újra beállítani, modem restart, router restart.. semmi sem segített.
Tudna nekem valaki segíteni? nagyon hálás lennék..
köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- TP-LINK routerek
- Router gondok
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Battlefield 6
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Path of Exile (ARPG)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 42 Ciklus - 98% akku - 1,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
köszi!