Hirdetés
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rival
aktív tag
Nálam első, hogy az uPnP-t kikapcsolom (illetve ez a gyári alapértelmezés is), és port forward van csak. Az Azureus is panaszkodott nálam egyszer, hogy nézzem meg az uPnP beállításokat, valami baj van. Hát de mondom, nincs is uPnP bekapcsolva a routeren... de az Azureusban engedélyezve volt, úgy látszik ott pedig default, a bekapcs... de hiába próbálkozott. uPnP kikapcs, azóta megy, mint a kisangyal...
-
Simi121
aktív tag
Én is ugyanezzel a hibával küzködök. Hiába állitom bármire a router-t nem akar jó lenni. Kiprobáltam már az összes firmware-t de nem lett jó. Addig eljutottam, hogy ha rádugom a gépre a közvetlen net-et, ami fix IP-s wlan internet és beállitom neki ugye a fix IP-ket akkor nyitva van a port. Utána visszadugom a routert, upnp bekapcsolva a gép automatán kéri az IP-t akkor kb 1 napig nyitott a port router-en kersztül is. Ennél tovább sajna én nem jutottam, pedig hidd le kb, 2 hónapja tökölök vele
. Érdekes modon ebbe az 1 napba akárhogy állitom be mindig jó mindegy, hogy fix IP vagy auto, upnp vagy manuális portnyitás, dhcp ki vagy bekapcs. Sajnos nemtudom mi lehet a megoldás. -
biokill1
tag
Szia!
Én upnp-vel használom, így nem kell manuálisan állítgatni semmit. De ma mikor újraindult, nem akart menni az upnp. Pár resetelés után működött simán. De a sima port fw az ment a resetek előtt is.
Tipp: próbáld meg más portokkal is. (bár gondolom már próbáltad)
Vagy próbáld ki az upnp-t!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Thrustmaster T-GT II bázis - Thrustmaster Sparco P310 - Thrustmaster T3PM pedál - Playseat Evolution
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. Érdekes modon ebbe az 1 napba akárhogy állitom be mindig jó mindegy, hogy fix IP vagy auto, upnp vagy manuális portnyitás, dhcp ki vagy bekapcs. Sajnos nemtudom mi lehet a megoldás.