- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP EliteBook / ZBook topik
- Gaming notebook topik
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt74
senior tag
A leggyorsabb nyomtatást Delta nyomtatóval lehet elérni, mert minél könnyebb a mechanika annál gyorsabban tud nyomtatni.
Nekem a Cradtbot-nál ha szépet akarok nyomtatni akkor a sebességet 40mm/60mm-re állítom be (külső fal/minden más).
Az a gond ha túl gyorsra van beállítva a kitöltési sebesség, akkor szétrázza az egész gépet, ahogy rángatja a fejet.
A mechanikát bowdenes extruderrel lehet lekönnyíteni de akkor meg az a gond hogy a teflon cső miatt nem lehet olyan pontosan adagolni a filamentet.Zsolt
-
bardi
senior tag
Tudom vicces, de egyszerűen nem tudom eldönteni. Nyomtattam egy kockát, azon pont az egyik sarkon csinálta, amikor már x irányba mozog, de ott lehet akár azért is, mert mondjuk a bed visszarugózott. Utána egy nyomtatáson Y irányba látszott inkább, de egyáltalán nem vészes. Az első rétegen látszik inkább, amikor a brim-et csinálja, de azon is a sarokban volt pont, ahol az átmenet van. Most nyomtattam egy fogaskereket, azon pl egyáltalán nem is veszek észre semmit.
Alig van már az első tekercsből, ami járt a nyomtatóhoz, és kíváncsi voltam kis fogaskereket lehet e csinálni. Nagyobb dolgok már nem jönnek ki belőle. Így, hogy most jól be van állítva minden, 2,1-es modullal is nagyon szép lett. 9 fog, 25°os pressure angle. Az alámetszés mértéke is teljesen elviselhető.'92 Honda VFR 750
-
janek69
senior tag
Ez csak eszmefuttatás volt,ellenben van egy ilyen nálam (1000-es modell, 600x1000mm-t tud bejárni),amit 3D nyomtatóvá alakíthatok,pesze a CNC funkció is marad,tehát nagyon kíváncsi leszek milyen az amikor mechanikai hibával nem kell számolni.Természetesen először csak egy 200x200 HB lesz,mert az van itthon.Na itt nincs lötyögés nincs nyikorgás.Jelenleg a Z tengely csak 110mm-t tud mozogni,de azt megoldom. Valaki csinált már ilyet? Egyelőre még CNC-t faragok előbb belőle,mert nincs meg az elektronikája,de már azt megoldottam,csak sokat állt és karban kell tatani a mechanikát.
Stabilitási gond nem lesz,A tulaja olyan alu asztalt épített alá,aminek a minkaterülete egy 140x80cm körüli 5mm-es vaslemez. Van súlya,nem fog berezegni.A motorok nagyon állatok,3A-esek tekercsenként.
Érdemes lehet ebbe belevágni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- SSD kibeszélő
- Gumi és felni topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- HP EliteBook / ZBook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest