- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Philips LCD és LED TV-k
- Táp ventilátor csere
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz azbest #15324 üzenetére
Persze gondoltam is rá, csak egyrészt csak egy S7-esem van bár elég jó képet készít, a profi módban igencsak állítgatni kell a dolgokat egy elviselhető képhez és a fényviszonyok általában nem megfelelőek ahhoz, hogy ilyen apró hibákat le tudjak fotózni. De ma behoztam az irodába, hogy megmutassam majd egyik kollégámnak úgyhogy csináltam róla képeket.
Gdrive - Chep calibration cube ringing.Feliratoztam a képeket, minden képen ugyanaz a kockák sorrendje, de hogy ne kelljen tekergetni mindig ráírtam épp melyiket fotózom.
GB = Glass bed.
Tehát a három kocka a következő képpen készült:
Default bed: CHEP Kalibrációs kocka előre fordított G-code ból, alap ender 3 ágyon, Gcode-ba kódolt 200C nozzle, 60C bed, PLA. Alapból skirt-öt tartalmaz a gcode.GB + no brim: CHEP Kalibrációs kocka előre fordított G-code ból, alap üveg ágyon, Gcode-ba kódolt hőfok manuálisan módosítva nyomtatás kezdése előtt 210C nozzle, 75C bed, PLA (a nyomtatás megkezdésekor a hőfokokat manuálisan állítottam át mivel előre fordított Gcode-ból nyomtattam). Alapból skirt-öt tartalmaz a gcode.
BG + Brim: CHEP Kalibrációs kocka CURA-ban szeletelve általam, 0.2 layer height egyébként default beállításokkal, + BRIM 210C nozzle, 75C bed, PLA.
Jah és a brim-mel nyomtatott kocka talpát ne nézzétek. Szép lehetett volna, de csak lebarbárkodtam róla a brimet de azt is csak félig meddig ezért csúnya csak az alsó pereme.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Reggie0
félisten
válasz azbest #15324 üzenetére
Szerintem inkabb a kozepen levo kereszben elhelyezett es osszecsavarozott ket profil a problema. Ha megfogod a sin veget a feszito gorgoknel, akkor kis ero kifejtesevel is eleg konnyen lehet mozgatni fel-le . Esetleg lehetne nyomtatni egy-egy tarto talpat a feszitokhoz, hogy legalabb fuggolegesen ne tudjanak elmozdulni.
Amugy lehet meg az is jo, ha nyomtatott profilt hasznalsz, elvegre nagy erot nem kell tartania*, pla meg elegge merev. En a fuggoleges ket oszlopot ket nyomtatott profillal fogom megtamasztani, hogy ha fent van a fej, akkor ne lengjen. A dobot is emiatt nem erdemes felulre rakni, lengedezik a magas sulyponttol. Ahogy halad felfele a fej szemmel lathatoan no a ringing.
* 40x40-es profilbol 25 centis darabot a ket vegen fogva nem birtam kezzel eltorni, pedig 0-3-as reteggel nyomtattam.
Igazabol meg a zajcsillapito rugos talpalatet is ront a helyzeten, mert jobban leng tole a gep, csak hat nem lehet zajban elni. Terveztem az alapra extra sulyt rakni, hogy az amplitudo csokkenjen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Philips LCD és LED TV-k
- Deame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 25
- Táp ventilátor csere
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest