Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Google Chromecast topic
Aktív témák
-
FDToth
tag
Ugyanahhoz a géphez analógon csatlakoztatok egy FS tft monitort, beteszem a DVD-t, lejátssza teljes képernyőn (felbontás itt 1024x768).
Utána leválasztom az FS monitort, DVI-vel összekötöm az új Samsung-ot (felbontás ekkor 1680x1050), nem működik a teljes képernyő DVD-knél. Átállítom itt is 1024x768-ra, de így sem, csak egy lila téglalap látszódik. -
FDToth
tag
Nem mondtam, hogy a monitor nem játssza le. Egy szóval sem. Annyit írtam, hogy a teljes képernyős mód nem működik DVD filmek esetében.
A hiba a következő: beteszem a DVD-t, elindul, automatikusan ugye teljes képernyőre vált, de a film képe nem jelenik meg (hang ok), csak egy lila téglalap a film helyén. semmi hibaüzenet vagy ilyesmi. (realplayer-ben, wmp-ben és Nero-ban próbáltam)
Kipróbáltam ugyanezt a videokártyát egy másik tft monitoron, ott minden rendben.mod: minden más videó lejátszásánál mükszik a teljes képernyő, egyedül a DVD-knél jelentkezik ez a hibajelenség.
-
FDToth
tag
Miért? a CRT 1024x768-ban lejátssza teljes képernyő s DVD-ket, a régi FS Tft-m is szintén ebben a képfelbontás viszi a teljes képernyős DVD lejátszást, az új Samsung T220 meg semmilyenben, még 1024x768-on sem!
Sőt! a régi videokártyámmal (Geforce 2 Mx400) ment a full képernyő az FS LCD monitoron!
Nem nagyon vágom a dolgokat, de ha egy GF 2-es kártya viszi a teljes képernyőt, akkor egy fx5000 meg pláne!
esetleg vmi codec? idáig sem nagyon rakosgattam rá, ami alapból rajta volt azzal néztem filmeket teljes képernyőn! -
FDToth
tag
Sziasztok!
A követező a problémám: Van egy GeForceFX5500-ös VGA kártyám (márkája Galaxy) ill. egy Samsung T220-as monitorom (mindegyikhez a legfrissebb driver). A monitor a legnagyobb felbontásra van állítva (1680x1050), és sajnos nem játssza le tejes képernyőn a DVD filmeket! Próbáltam más felbontásban is, de sikertelenül. A VGA-val lehet a probléma vagy a monitorral? (más monitoron (1024x768 CRT) és notebook kijelzőjén (1280x960) simán viszi a teljes képernyős DVD filmeket!
köszi, FDToth
-
FDToth
tag
válasz
Neoteric #17389 üzenetére
szia!
Köszi a választ! igazából azt elfejetettem mondani, hogy egy régi Abit BG7-es alaplapom van, így valószínűleg a sapphire nem kompatibilis vele (ezt egy másik fórumon említették). Ajánlottak nekem egy GeForce FX5500-at. Ez viszi a wide-ot?
Ha nem, akkor légyszíves tudtok mondnai olyna videókártyát, ami AGP-s és jó szélesképernyős monitorhoz?Köszi, FDToth
-
FDToth
tag
Sziasztok!
Légyszíves mondjatok egy olyan vid kártyá-t, ami tök alap (nem játszom, csak netezek és dolgozom a gépen) és támogatja a wide tft-k képfelbontását (pl. 1680x1050)?
Köszönöm, FDToth
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- One mobilszolgáltatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- GIGABYTE 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X WINDFORCE MAX OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Hibátlan - COLORFUL Geforce GTX 1650 Super 4GB GDDR6 128bit videókártya
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 3070 Gaming X Trio - hibátlan - dobozos - eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest