- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Újévi hardvergyülekező
- Masszívan lekorlátozza az AI gyorsítók elérhetőségét az USA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Aktív témák
-
veterán
-
zoli0321
csendes tag
válasz tibz03 #44798 üzenetére
Koszonom szepen! Az nem befolyasolja a valasztast,hogy Windows7-tel fut a gep? Olvastam itt a forumon hogy jogtisztanak kell lennie kulonben valami gubanc van a directx11-el,csak nem volt reszletesen kifejtve.Ez igaz? Mekkora memoriaju legyen a videokartya?(kiprobaltam egy pny nvidia 6200 512mb-ot de nem tudott a gep mit kezdeni vele,inditas utan,meg mielott teljesen felallna a rendszer 'no signal' a tv kepernyon.Koszonom
-
bartucc
addikt
válasz tibz03 #25783 üzenetére
Hát alapvetően én is azt mondanám hogy az 512-es 4850-et. A 4830 alapvetően nem sokat profitál az 512 feletti vramból.
De jelentősen vátozik a helyzet ha tuning is szóba kerül, mert a 4830 kis tuninggal egy 4850 teljesítmény közelébe hozható, és ott már ha nagyobb felbontások is lesznek, lesz értelme a plusz vramnak. Szval sztem ha tuning is lesz megéri, ha nem akkor inkább 4850.
Lényeg hogy szerintem tuning nélkül hamarabb fogy el a 4830 1Gb-al is a gyengébb gpu miatt, mint a 4850/512 egy erősebb gpu-val."Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
elfelejtette
veterán