- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HP notebook topic
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
félisten
Ha a kis pörgettyűs akkor hangos mindkettő.
Én direkt zafírt vettem, de az is üvölt mint egy állat. A giga állítólag még hangosabb.
(#30913) schumi: Én ezek közül a 4830-at vinném, ki lehet belőle fogni 800SP-s verziót ami majdnem egy 4850 csak oda kell igazítani az órajelet.
A 4730 lehet jó, de nem rendelkezik a 4770 spec képességével, hogy húzható mint a röfi. Ezzel nincs személyes tapasztalatom, úgyhogy passz.
Teszt, a bal oldalon lent tudod állítgani a karikat.[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
vzsryl
nagyúr
Kodegány helyett: FSP 350-400 PNR/PNF/CRG vagy Chicony Hipro 350-400. Ezekben van védelem és mind 5-8k között kapható.
(#30584) fekeandras: Az E5200 is és a G31-es lap is FSB wallos, tehát bőven elég a 800-as Ram.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
félisten
Én ezt raktam havernak, a ramjai eladás után 38K-ba lesz neki, de a procihűtőn, a ramon, a gépházon lehet még spórolni. A tápon NEM.
A Codegent meg felejtsd el. Kivéve ha tűzijátékra utazol.
MOD:
Pont a link maradt ki.
(#30584) fekeandras: Jéé, pont ugyanazt írtuk a Codegenről... Miért lehet ez?[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
fekeandras
őstag
Videókártyát a megmaradt alkatrészek kiárulásából vennéd?
A codegent felejtsd el.Egy nagy szar!
Az E5200 jó ár/értékű proci.
Az alaplap is jobb mint az asrock.Vagy ha nem is jobb de +1 év gari jár hozzá.
Ramból felesleges 1066-ost venni.Bőven megteszi a 800-as is.Bár tuningnál talán jobb ha 1066os van benne.De ezt a nálam jobban hozzáértők majd megmondják.
E mellé nem túlzás akár egy HD4830 sem.de ha nem akarsz rászánni annyit akkor HD4670 (gddr4) is megteszi.A döntés a tiéd.
mod: de a minőségi tápon ne spórolj.Ciki mikor a 3000ft-os vargáné táp miatt füstöl le mondjuk egy 12k-s lap meg egy 20k-s vga.Erre nem vonatkozik a gari csak ha komplett számtech üzletben összerakott és lepombált gépet veszel.Akkor is nélkülöznöd kell a gépedet hosszú hetekig.Ér ennyit, hogy a tápon megspórolsz 4k-t?
[ Szerkesztve ]
-
fekeandras
őstag
Hajjaj...
Táp: FSP ATX-350PNF: 6,5k / új (ezen ne spórolj!)
Lap: ASRock G31M-S: 8,8k / új
Cpu: E1xxx vagy E21xxx 9k körül / használt (többnyire hűtővel együtt adják)
Ram: 2x 1Gb/800 6k körül / használt. (7,5k új)
Vga: X1900GT 8-9k tól / használt.Ez így pont kijön 40ből a s478-as borzalmat meg felejtsd el.
-
fekeandras
őstag
Ebbe maximum egy HD2600XT-t vagy 8600GTS-t raknék, 2x1GB/800 ddr2 társaságában.Ennél nagyobb videókártyát s478 3,4Ghz P4 proci mellé is teljesen felesleges tenni.Pénzkidobás.(szerintem)
Kifejtés: Az általad említett alaplap 12-13e forint.Egy új G31-es asrock 8800forint.Ami kezeli az összes létező s 775procit CeleronD 347 felett.Abba belenyomsz 2Gb nevetséges árú DDR2 memóriát (használtan 5-6k az aprón) + egy bármilyen Conroe magos procit.(E2140 8k -nál kezdődik itt az aprón).Rakj mellé egy X1900GT/XT videókártyát (9-10k az aprón) és akár a frissen kijött játékokat is megkockáztathatod.
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Lehet hülyeségnek tűnik, de hosszas próbálgatások során rájöttem, hogy AGP-s karira ma már max 5-6 ezret szabad szánni, az is egy 6600GT vagy kicsit drágábbért egy 7600as legyen, volt X800asom is anno, de csalódnom kellett benne, bitang erős tény, de sokminden már nem indul el vele, ami 6600ason gond nélkül indult ATI párti vagyok. Ha rászánnál 20K-t lehet jopbb lenne kis plusz pénzér átnyergelni PCI-E-re. Tudom nehéz, de előbb utóbb. De ha mindenképp ragaszkodsz egy erős AGP-s karira, akkor HD3850 az a teteje és kijön 20 ezerből, pl itt
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
joi29
őstag
-A tegnapi nap folyamán már a szádba rágtuk hogy JÓ ,
igaz hogy volt némi vita arról hogy melyiket éri meg jobban a gépedbe pakolni,
de nálam hozzáértőbb emberkék is megerősitették mint pl:
fagy53,nygma-PH! addikt,hogy a 7600GT jó választás a jelenlegi konfigodhoz.
-De mielőtt vennél egy új kártyát,a biztonság kedvéért jó volna letisztázni,
hogy milyen állapotban van az alaplapod és mi okozza az esetleges
"furcsa dolgokat" .[ Szerkesztve ]
-
Steve-0
őstag
-
Steve-0
őstag
szerintem inkább ezt: HIS HD2600XT 256MB 128bit GDDR3 IceQ AGP [link]
ATi HD 2600 XT mellett két jó érv:
Támogatja a pixel shader 4.0-t, és vertex shader 4.0-t, amit viszont a 7600 GT nem!
"Említésre méltó újítás még az MPEG-2, VC-1, illetve H.264 kódolású videók (azaz HD DVD és Blu-ray tartalmak) lejátszásának hardveres támogatása, amivel a GPU lényegében tehermentesíti a CPU-t. Az AMD ezt UVD-nek, azaz Unified Video Decodernek nevezte el."Esetleg használtan nézhetnél ki vmi kedvező ajánlatot.
-
South Velen
addikt
-
South Velen
addikt
Ati Radeon 3850 512MB Az iponos kép nem helyes.
Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- EAFC 25
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...