- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MSI MPG X870E Carbon WiFi: alaplap Zen 5 alá
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Plazma TV topic
- Notebook hibák
- Projektor topic
Aktív témák
-
Dusee
őstag
na már csak a 4890 és a gtx275 között vacilálok...
8k-val több a gtx275, de jobb-e annyival?
meg igazábol csak azért gondolkozok, mert ugye nvidiához van az a 3d-s driver, amivel lehet 3d-ben játszani, filmezni, és az elég jó lenne, mivel van egy piros/kék szemüvegem, és a driverben belehet állítani ezt a kombinációt.
szerintetek?
esetleg ha vki tudna linkelni egy jó 4890-gtx275 tesztet azt szivesen átolvasgatnámAri18:
tudom, hogy olcsóbb, és haveromnak is az van, és ő is egyből azt javasolta, csak ez a 3d-s cuccos érdekelne azért, és ha nem gyengébb a gtx275, akkor az a 8k nem probléma
csak akkor ujra kéne huzni a gépet, meg alapbol ati chipsetes a gépem, nemtudom okozna-e ez vmi problémát[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
9800gt-t kiveheted a képből, 8800GT és 4830 körül válaszd, amelyik olcsóbb, de a legjobban egy használt 8800GT-vel járnál a legjobban olyan 22k körül.
Hd3870 is kezd felejtős lenni, jó kártya, de ezek mind erősebbek.(#23178) BR4D: Ennyi pénzért nem éri meg a 9600gt, egy 8800gt 20%-kal erősebb...
[ Szerkesztve ]
-
-
VaniliásRönk
nagyúr
HD2600XT vagy használt X1950Pro.
Szerk.: [link] És 2007 július óta elég sokat fejlődött a Catalyst, 4x AA-val és 8x AF-fel nálam VSync mellett stabilan 75 fps-en áll. (Ha sok a HDR/Bloom egy pályán akkor néha picit leesik, de komoly játékos gondolom ezeket kapcsolja ki először. )
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
b-age76
csendes tag
Köszi a választ !
Egyébként nem azért, de pont itt kérdezgettem 2 hétig, hogy milyen kártyát vegyek az adott konfigomhoz. Leírtam mindent részletesen. És jöttek a nagy megmondások, hogy legyen ddr3-as, és akkor a 256 meg simán elég, mert ami játékhoz 512 kell, ahhoz ez a kártya "gyenge" vagy mifene.
Amúgy pedig akkor ebben az esetben egy ati x1300-as 512 mb "jobb", mint egy x1950 GT ddr3,256mb ???
MI A FENE ???
Nem egy ember mondta az "inkább ddr3 256, mint 512" kezdetű mondatot.Ja, és akkor miben erősebb a kártyám, miben jobb ? Vagy ez nem a játéknál jön ki ?
Mittudomén hány sorozattal "feljebb" van az 1950-es, és ennyi, hogy egy x1300-ast ajánlanak helyette ? Persze nem általánosítok, de ennél a játéknál, és akkor midnen jobb játéknál ez van ???Nos, ez nem leoltás, mert én maximálisan köszönettel tartozom, aki az én kis szar problémámra válaszol, időt áldoz a válasz megírására.
Amúgy tudom, hogy az ajánlott gépigény az nem a max. grafikát fogja jelenteni, de 2 helyről is írták, hogy milyen gépen megy nekik teljesen jól (A játékban van low-medium-high és ultra high.) Na hát nekik a legtöbb dolog high-ra van állítva. Ez elég jó grafikát jelent, amivel én bőven elégedett lennék. Egy single core 2.8-as 1gb-ramos geforce 7600-as kártyával. Például !
Ha megoldanám úgy, hogy 2x1gb ram menne dualban, akkor az megoldaná a problémát ?
Ilyen, hogy procihúzás, nem akarok. Ez van.Köszönöm előre is a váalszokat.
És kicsit mérges is vagyok, mert 1 hónapja szenvedek ezen, aztán megveszem a kártyát, és kiderül, hogy akkor elvileg ez lehet a gond. Vettem volna egy x1300-ast olcsóbban, azt szevasz tavasz...[ Szerkesztve ]
-
zolynet
veterán
nemmost volt frissítve Bandit listája
Life is too short to stay stock!
-
TTomax
félisten
Én a GTX260-at választanám...alapon picivel jobb a HD4870,söt jövöbemutatóbb (bár a jövö finom szólva is kétséges...) viszont a GTX-ben sokkal több tuning maradt ami egy rivatuner telepítésével és 2 csuszka félhúzásával realizálható...ennek eredményképpen 1680X1050ben tudja hozni a GTX280 alaporajeleis eredményeit...ami hát hm...ma szinte mindenre elég....szoval ha 60 környékén nem lehet rossz vétel egy GTX260,bár most nem tól szerncsés semmit venni tekintve,hogy nagyon el vannak szállva az árak.... a Corsair VX450 pedig egy nagyon jó táp... elég lesz a GTX-hez vagy a HD4870-hez is,még a Phenom mellett is...
Mióta lett a (MóD) gombbol (Szerkesztés) ?
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Dyno
veterán
Miért Phenomot vettél? Amúgy meg 35K-ért elég jó az iponon a GTS, én 50K-t nem adnék egy 4850-ért inkább várj és vegyél 4870-et, az tutira elég lesz.Ezt a nem hajtaná ki dolgot meg nem ell ennyire túlzásba vinné, 2,8-3,1GHz-en elég lesz a 4870 alá is.Csak a táp is legalább 16K.
-
TTomax
félisten
1680-ra ne 4850-et vegyél...főleg ha szűröket is akarsz...4870...ha ATI...most nézem 40 a határ... igényekből lejjebb kell adni..szűrök nem nagyon fognak menni...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
-
T-unit
őstag
Meg kéne azta a procit még ha lehet húzni ameddig megy, és akkor egy hd4850 mehetne.Bár ártól is függ mennyiért jutsz hozzá,az fix h a 640es gts felejtős ehhez.Még mindíg azt mondom h 40k alatt bestbuy még ígyis a 4850,ha lehet mindenképp dupla slotos hűtős legyen.
mod: lassan olvasok má,de ahogy mondják.[ Szerkesztve ]
üdv.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- MSI MPG X870E Carbon WiFi: alaplap Zen 5 alá
- További aktív témák...