- HP notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi.Sz
senior tag
válasz Csupingo #124199 üzenetére
Tudom, hogy a 1030 gyengébb, de nem használja, csak szinte erre a 2 játékra, és Youtubra...
Ezért nem is vennék egyenlőre erősebb kártyát. Az előző csak azért volt GTX 760, mert a tesója gépébe cserélve lett egy 1060-as kártyára, és átkerült az övébe...Használt kártyára gondoltam, ha új, akkor inkább 1050 Ti lenne, az is bőven elég neki, árban sem vészes... De mivel simán kiszolgálja egy 1030 is, vagy egy picit gyengébb kártya is, ezért elég lenne használtam egyenlőre...
Notebook: Lenovo ThinkPad T61 - Desktop: AMD FX-8320 Eight-Core
-
Norbi.Sz
senior tag
válasz kolopele #124196 üzenetére
Sziasztok!
Kislányomnak a gépébe keresnék videokártyát, mert tönkrement a régi (GTX 760 2GB)...
Egy i3-4330-as proci mellé kellene valami kártya, amin nem túl gépigényes játékok mennek (pl. Minecraft, Roblox, ilyesmi)...
Egy GT 1030-ra gondoltam, de hasonló, vagy esetleg jobb ajánlat is szóba jöhet kb.15 ezer Ft-ig.THX
(bocsi, most látom, hogy nem jó linkre nyomtam, nem válasznak szántam)
[ Szerkesztve ]
-
Norbi.Sz
senior tag
Elhoztam a GTX 760-at, 20-ba adta ide haverom... Ha pár nap alatt gondja van, vissza az üzlet...
20-ért megérte szerintem úgy, hogy akkor majd lecserélem, ha normalizálódnak a kártyapiac árai, és nem 60 körül lesz egy 1050Ti.
Amire nekem kell, amúgy arra szerintem elég ez a kártya is (leginkább a kisfiam kezd játszogatni, 8 éves lesz). Én szinte sosem játszom...Ha év végéig kibírja, nem lesz gondja a kártyának, szerintem úgyis le fogom cserélni egy 1050Ti-ra, vagy egy 1060-ra (attól függ, akkor milyen áron mennek majd).
Úgy gondolom, ezen az áron most jó döntés volt pár hónapos használatra...THX mindenkinek a segítséget!
-
Norbi.Sz
senior tag
válasz Speed® #107159 üzenetére
Annyival jobb lenne a 7950??? Szerintem nem... És azok 30-tól fölfelé mozognak, ahogyan néztem...
Igaz, 3GB-os kártyák.
A GTX 760 2GB-t lehet, hogy még 20-ba is odaadná, mivel elég jó barátom, a 25 mindenféle alkudozás, megbeszélés nélküli első ajánlat volt részéről[ Szerkesztve ]
-
Norbi.Sz
senior tag
Szerintetek melyiket éri meg inkább:
1. Gigabyte GTX 1050 2GB (1 hét gari) 35k - nem ismerem az eladót, sem a kártya előéletét
2. Gigabyte GTX 760 2GB (nincs gari, de egy jó haverom adná, így ha gondja van pár napon belül, visszaveszi) 25k - mivel ismerem, tudom, hogy nem volt húzvaAhogy nézegettem, 760 bejövősebb szerintem... Ugye?
-
Norbi.Sz
senior tag
válasz TheNewDawn #106939 üzenetére
Akkor gondolom nem is kérdés, hogy még így, használtba is inkább a 1050 (mivel ugye 2 év gari van még rá üzletbe)...
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Norbi.Sz
senior tag
Jobb annyival az Asus GTX 1050 2GB, hogy 7ezerrel többet érjen használtba, mint egy új Asus GT 1030 2GB?
A 1050 2GB-re még van 2 év gari, a másik üzletből lenne...
THX
[ Szerkesztve ]
-
Norbi.Sz
senior tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek. Adott egy AMD FX-8320 procis gép, 8GB RAM-al, SSD-d, stb., viszont a videokártya elég gyenguska (Radeon HD6770).
Igazából nekem elég is lenne tökéletesen, viszont van egy gyerkőcöm, aki lassan 8 éves lesz, és imád rajta játékokkal játszogatni... Ezekre már gyenge a kártya (a régebbiek még úgy, ahogyan mennek vele), de az újabbak már el sem indulnak, vagy annyira szaggatnak, hogy min. grafikán sem lehet játszani.25-öt szánnék rá, hogy most így hirtelen beledobjak neki egy olyan kártyát, amin elindulnak azért a normális játékok (természetesen nem kell FullHD, ilyesmi, csak játszható legyen).
Használtba nézegettem az nvidiakat 750Ti 2GB, vagy néhol belefér a 1030 2GB is (ez új lenne)...
Melyik jobb vétel? Vagy esetleg mást ajánlanátok? Ha valakinek van eladó típus, azzal is megkereshet privátban.THX
-
Norbi.Sz
senior tag
Sziasztok!
Milyen videokártyát tudnátok ajánlani egy olyan géphez, amiben egy AMD Athlon X4 740 Quad Core proci, valamint 8GB 1333MHz RAM található?
Gondolom ennyi elég ahhoz, hogy kb. mit tud kihajtani a rendszer... Az ár kb. 50-60ezer lehetne.
THX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest