- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Nikon DSLR topik
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
default.
őstag
Sziasztok!
Intel i5-9400F proci mellé ajánlott egy ilyen kártya: Gigabyte 1660 6GB Windforce OC ?
Esetleg magáról a kártyáról van +/- tapasztalat?
Köszönöm szépen előre is, üdv! -
default.
őstag
Sziasztok!
GTX 1050 Ti 4GB kártyákhoz már érdemes a Windows 10-et használni?
Nekem jelenleg Win 7 Pro van fent, és tökéletesen megvagyok vele, de mostanában beruházok egy fent említett kártyába. Mit gondoltok? Jelentős előnyökkel járna a Win 10-re való átállás?Köszönöm szépen előre is,
Üdv! -
default.
őstag
Sziasztok!
XFX RX 460 2GB kártyámat cserélném egy általatok régebben ajánlott 1050 Ti 4 GB kártyára.
Akkor azt írtátok, érdemes félpasszívat választani, amivel abszolút egyetértek, de most szembe jött velem egy ilyen kártya 35.000-ért, több év garival: MSI Geforce GTX 1050 Ti LP 4GB
A táblázat szerint ez aktív hűtésű.
A kérdésem az lenne, hogy ajánlanátok-e ezt a típust, elsősorban játékra venném.Előre is nagyon köszönöm,
Üdv -
default.
őstag
-
default.
őstag
válasz Fred23 #104770 üzenetére
Szia!
Ajánlottad a GTX 1050 Ti 4GB kártyát, és azon gondolkodom, ebből melyiket érdemes választani?
Gyártó, típus, kivitel, stb.. Mik a különbségek? Egyáltalán hol lehet megnézni, hogy pontosan hány féle altípus létezik ebből?Ja, és a jelenlegi tápom elbírná?
* MSI B85-G41
* Intel i5-4460 3,2GHz
* XFX RX460 2GB Single Fan
* 2x HyperX Genesis 4GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3/4G
* FSP HEXA+ 400WKöszönöm szépen előre is!
Üdv![ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
Sziasztok.
Eljátszottam a gondolattal, hogy esetleg egy VGA csere megdobná a gépem teljesítményét. Többnyire elég a játékaimhoz, de most pl. kipróbáltam egy új játékot (Wild West Online), ahová elég kevéskének bizonyul a gépem. Egyelőre csak tájékozódnék, ebben kérném a tanácsaitokat.1. Pontos konfigurációd leírása (processzor, táp stb.) - /vagy hivatkozz az adatlapodra/
Lap: MSI B85-G41
CPU: Intel i5-4460 3,2GHz
VGA: XFX RX460 2GB Single Fan
RAM: 2x Hyper Genesis 4GB DDR3 1600MHz XKHX1600C9D3/4G
PSU: FSP HEXA+ 400W2. Milyen felbontás mellett szeretnéd használni?
1920*10803. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát? (játék, filmnézés, munka?)
(Szolid) játék4. Mennyi pénzt szánsz rá?
Kb. 40, max 50k körül5. Új vagy használt kártyában gondolkodsz?
Azt hiszem használt, garanciális kártyábanKöszönöm szépen előre is!
[ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
Hát az a helyzet, hogy max. 40-ig mennék el, de igazából nagy változást valószínűleg nem érnék el ezzel..
Talán meggondolatlan vagyok, és nyugton kéne maradnom most, aztán majd 1-2 év múlva újítani egy VGA-t.
A 4GB-on gondolkozom még, de lehet, hogy annak sincs most értelme, ha eleve gyengébb a kártyám... -
default.
őstag
Sziasztok!
Az alábbi konfighoz mennyire arányos egy RX460 2GB? Jelenleg ez a kártyám van, de itt-ott olvasom, hogy újabb játékokhoz már kevés lehet. Megjegyzem, nem akarok ultra high-on játszani, és nem feltétlen a legújabbakkal..
* MSI B85-G41
* Intel i5-4460 3,2GHz
* 2x Hyper Genesis 4GB DDR3 1600MHz
* FSP HEXA+ 400W[ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
Sziasztok!
Ajánlásotokra egy RX460 2GB kártyát szemeltem ki újonnan, vagy használtan garanciával. Ez 30-35k környékén lenne. Viszont most találtam Ebay-en egy kb. négy hónapos, 4GB-os RX460-at, amire ugyan van gari, csak nem átruházható, illetve nyilván külföldre szól, tehát lényegében nincs gari
Viszont 30 alatt meg tudnám venni nagy valószínűséggel. Mi a véleményetek? Érdemes "kockáztatni"?Köszönöm!
Üdv -
default.
őstag
Sziasztok!
RX 460-ból melyiket vegyem? (Van bármi eltérés köztük?)
- Sapphire
- Gigabyte
- MSIKöszi!
-
default.
őstag
-
default.
őstag
válasz athomi #93999 üzenetére
Igen, közben rájöttem, hogy 30-35k-ba nem fér bele sokkal jobb kártya, mint a 750 Ti.
Az RX460 szimpatikus, bár nem tudom, mennyire érdemes újonnan venni.. úgy értem a többi alkatrészem is használt, általában használtan veszek ilyesmiket.. mit gondolsz erről?
A TDP 75W körül van, ahogy nézem, tehát elvileg jó lenne a jelenlegi tápom is hozzá, igaz?
Speed(R): Az a helyzet, hogy a 4 gigások már inkább 40-50 között mozognak, az nekem most nagyon sok sajnos...
[ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani használt GPU-t az alábbi konfigba? (Úgy, hogy esetleg ne kelljen tápot cserélnem.)
1.)
Lap: MSI B85-G41
CPU: Intel i5-4460 3,2GHz
RAM: 2x Hyper Genesis 4GB DDR3 1600MHz
Táp: FSP HEXA+ 400W2.) Általában 1920 x 1080 bőven elég
3.) Játék, de nem a legújabbak és nem ultra minőségben..
4.) 30-35k lenne a plafon
5.) Használt kártyában gondolkodom.Jelenleg egy GTX 750 Ti van, ezt szeretném egy picivel jobbra cserélni..
ATI és Nvidia oldalról is érdekelne, mit érdemes ennyiért megvenni.Köszönöm szépen előre is!
[ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
Sziasztok!
1-2 hete ajánlottátok nekem a GTX 750 TI-t, amit egyébként meg is vettem, de most valaki ajánlotta a GTX 580-at, ami tesztek szerint jóval erősebb kártya, és árban még olcsóbb is (használt cuccokról van szó), mint a 750TI, igaz, a fogyasztása sokkal nagyobb. Csak szeretném tudni, miért mégis a 750-et ajánlottátok. Fogyasztása miatt? Vagy problémás az 580?
Köszönöm előre is!
Üdv -
default.
őstag
Sziasztok!
Gépfelújításhoz érkeztem, és szeretnék tanácsot kérni tőletek.
Nem vagyok az az igazi gamer, de szeretek játszani.
Mostani kártyám egy ATI HD7770 - Ehelyett szeretnék egy picivel jobb kártyát, kb 20 max 30k-ért. Használtan venném, és azt hiszem egy i5-ös proci mellé lesz
Nvidia-ban gondolkozom és egy megbízható, jól sikerült típust keresekKöszönöm szépen előre is a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
válasz J.Hetfield #58302 üzenetére
Nem ezeket használta mindenki bitcoin bányászatra? ...
-
default.
őstag
válasz J.Hetfield #58289 üzenetére
Gigabyte Gv-R9270C-2GD-ről véleményt tudnátok mondani?
Hetfield:
Köszi, hát nem tudom, nem értek a kártyákhoz. Egyébként jó árnak tűnik, kérdés, jó-e a kártya[ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
Sziasztok!
Alábbi konfighoz milyen kártyát ajánlanátok?
AMD procim van, gondolom ATI kártya kéne, max 35k, és használtan..* Asus M5A97 EVO R2.0
* AMD Athlon II X4 650
* ATI HD7770 1GB (jelenlegi)
* Samsung 8GB DDR3 1600
* Samsung SyncMaster P2350köszönöm előre is!
üdv -
default.
őstag
Akkor az a kérdésem, hogy milyen kártyát ajánlanátok az alábbi konfighoz
* Asus M5A97 EVO R2.0
* AMD Athlon II X4 650
* ATI HD7770 1GB
* Samsung 8GB DDR3 1600
* Samsung SyncMaster P2350AMD procim van, gondolom ATI kártya kéne, max 35k, és használtan..
köszönöm előre is!
üdv -
default.
őstag
válasz Bjørgersson #58226 üzenetére
Szerintetek nagyjából mennyit érhet a kártyám?
És ha mondjuk arra rádobnék 10-15-öt, abból lehetne egy "lényegesen" jobb kártyát venni használtan? -
default.
őstag
Erre valaki?
miklosss2012: csak vga-t szeretnék újítani, és azt is csak akkor, ha belefér egy kb 20k-s keretbe. (használtan természetesen)
[ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy szerintetek érdemes-e cserélnem a videokártyám, vagy nagyjából arányos a többi alkatrészemmel?
konfig:
* Asus M5A97 EVO R2.0
* AMD Athlon II X4 650
* ATI HD7770 1GB
* Samsung 8GB DDR3 1600
* Samsung SyncMaster P2350nem igazán szánnék rá sok pénzt, inkább használt kártyában gondolkoznék, és inkább csak érdeklődöm egyelőre..
köszönöm előre is!
üdv -
default.
őstag
Sziasztok!
Szüleimnek netezős, levelezős alap pc-t rakok össze. Eddig ezek az alkatrészek vannak meg:
* ASRock N68-C alaplap
* AMD Athlon 64 X2 proci
* valami ram, még nincs megEhhez a konfighoz kérlek ajánljatok valami vga-t, ami: olcsó, nem melegszik. valami egyszerű, megbízható darab kéne, nem kell nagy teljesítmény.
ja, és csak használtban gondolkozom.
köszönöm előre is!
-
default.
őstag
sziasztok!
szüleimnek rakok össze egy gépet, netezésre, levelezésre, kép nézegetésre, stb.
ezt a vga-t néztem ki bele, szerintetek megéri az árát? illetve elég lehet egy ilyen alap gépbe ?
köszönöm előre is !
üdv![ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
EZ megéri 20-ért ?
köszi!
-
default.
őstag
Srácok, ez a VTX normális márka? Érdemes lenne megvenni ezt a kártyát? Vagy mit ajánlotok 20 körül ?
-
default.
őstag
sziasztok!
Sapphire HD 5770 1GB DDR5 használtan, gari nélkül 17k-ért megéri ?
köszi!
-
default.
őstag
válasz marinea2 #17798 üzenetére
szerinted inkább megéri venni egy hd6670 gddr5-t újonnan, vagy esetleg egy gts 250 1gb-t használtan ?
köszi!
-
default.
őstag
sziasztok!
jelenlegi hd4850 1gb vga-m helyett szeretnék valamit venni, az alábbi szempontok szerint:
* a gép elsősorban nem játékra van, de néha játszanék is vele, nem kell, hogy minden játék maxon fusson, ezzel is elvoltam..
* pwm szabályzás (csatlakozó vagy nem tudom mi kell hozzá)
* nem szeretnék többet költeni 10-15 pénznél, ezért elsősorban használtban gondolkozomjelenlegi konfigom:
* ASRock N68C-S
* AMD Athlon II X4 650
* ATI HD4850 1GB
* Samsung DDR3 8GB 1333kérlek, ajánljatok nekem pár kártyát!
köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus Tuf 3080ti 12gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest