-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czvik2.0
tag
válasz MC Pite #78741 üzenetére
Nem az a baj hogy hangos hanem hogy nem képes lehűteni rendesen.. nekem játék alatt kb 75 fok volt saját venti vezérléssel mert a gyári az egy nulla..az hagyná megfőni.. viszont furmarkot még beállított 100% os ventivel is inkább leállítottam mert már 90 fok volt és még ment volna..inkább nem vártam meg
Nem csak a feléledésnél volt BS . Elő fordult az nekem netezés közben is.
Windforce hűtés nem hangos szvsz. Kb ugyan az van nekem a 750Ti-n és nem hallom a hangját.
És igen..ez egyértelműen jobb mint a 260x -
Czvik2.0
tag
válasz MC Pite #78728 üzenetére
Ha jót akarsz magadnak messziről kerüld el a 260x-et..különösen az Asus-t. Azokkal van a legtöbb gond..Nekem is volt... folyamatosan, napi 2x 3x kb fagyott a rendszer..idle is és load is.. na meg black screen meg rengeteg atigdmag.sys BSOD. A hűtése sem a legjobb...ha nagyon 260x-et akarsz a Gigabytenak van a rev 3.0 arra nem szoktak panaszkodni.. vagyis de black screen van ott is de ha meg van emelve az idle órajel akkor állítólag ott megszűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch
- Milyen videókártyát?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Asus Tuf 3080ti 12gb
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest