-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz metalbos #59251 üzenetére
Látom figyelemmel kíséred a topikot a hozzászólásod óta Ajánlott vétel.
-
t72killer
titán
válasz metalbos #56642 üzenetére
Hm, Nvidia-barát játékok, főleg a unity, viszont a felbontásod sokat segít, így elvben elég a 770 (Unity alatt már ez is határeset).
Viszont pont mivel a unity (remélem még nem vetted meg ) is a listán van, a 970-et venném - azzal együtt kapod a játékot is, ha partner boltban vásárolsz - ez ugyebár kb 10eFt. Hosszútávon pedig a 770 sztem sokkal gyorsabban fog értéktelenedni mint akármelyik Maxwell, lévén amikor ezt a karit majd eladod, számítani fog a 4GB VRAM és a DX12 támogatás (=azaz a 970-ért 2év múlva kapsz még értékelhető kp-t, míg a 770-re úgy fognak nézni, mint ma egy 560-as karira vagy HD5800-ra). Én se szorultam rá annyira a 970 erejére, de mégis nála kötöttem ki (konkrétan).
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
123sylaar
aktív tag
válasz metalbos #49055 üzenetére
Már megvan a proci? Mert, ha nem, akkor ne a "p" verziót vedd. A 7850 ha használt(újonnan már nem éri meg) és jó áron van, 30-33k körül, akkor megéri. Ha új, akkor inkább már az r9 270-et keresd sztem.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest