-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
válasz Peterhappy #100159 üzenetére
Erre a célra bőven jó az 1030 és az RX550.
Nekem Sapphire RX550 Pulse 2Gb van. Általános használatra és 10% játékra bőven jó. Én is emiatt vettem, mert egyre kevesebbet játszok.
Viszont RX550-ből fölösleges 4Gb-os, nem éri meg a felárat, mert semmi pluszt nem hoz.1030 van ahol jobban teljesít, van ahol nem. Az 1050Ti már más kategória, az már jóval jobb, de az árán látszik is. Sajna most el vannak kicsit szállva az árak.
Elvileg a Sapphire-nek gyengébb a hűtése, Asus, Msi jobb, Giga is vállalható. Ha megvan melyik irány, akkor azon belül segíteni itt vagy a saját topikjában választani.
-
Raymond
félisten
válasz Peterhappy #100159 üzenetére
Pedig jol ajanlottak "odaat", sok valasztas nincs 25K-ig. A 1030-nal meg kell nezned milyen kimenetek vannak rajta es aszerint donteni. Ennel a kartyanal a passziv valtozatok a nyero szerintem, az aktiv hutes nemigen kell ra es amiken van azok meg pici bordas hangos kis ventivel vannak. Az RX 550 valamivel jobb Crysis 3-ban, de nem tudom egy jatek megeri-e a felarat. A gepet nezve inkabb egy SSD-be fektetnek meg be.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Facebook és Messenger
- TCL LCD és LED TV-k
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yettel topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Path of Exile 2
- EAFC 25
- Hogwarts Legacy teszt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest