- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok.
Egyik családtagnak vettem karácsonyra egy SSD-t és a kérdésem annyi lenne, hogy vajon feltelepíthetem-e előre rá a windows-t vagy akkor lenne csak érdemes amikor már a cél konfigurációban van?!
Üdv és köszi
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, elég láma kérdés, de ha laptopba a hdd helyére szeretnék tenni egy SSD-t akkor milyen méret kell nekem? 1.8" vagy nézhetek nagyobbat is? üdv
-
Jim-Y
veterán
válasz Sk8erPeter #23721 üzenetére
Koszi a valszt, huha, ezutan uj megvilagitasba helyezem a kerdest. Mert, egyaltalan nem mondasz hulyeseget, sot.. Most azon gondolkozom, hogy:
- hdd kuka (eladom)
- van egy ram ragadt tapom, eladom (Kell valakinek egy BQT tap? )Es veszek egy 250-es normal SSD-t a HDD helyere.
Igazabol 250 gigan is elfernenek a cuccaim. Lehet akkor inkabb ez lesz, koszi
-
Jim-Y
veterán
válasz Ice&Lime #23715 üzenetére
Hat, nem kell, hogy ilyen kicsi legyen, de nem kell tobb. Linux menne ra, annak meg meg sok is a 32gb, nyilvan az adatok hdd-n lennenek. Tehat a /home -> hdd, / -> ssd.
Jelenleg teljesen belakva 13gigan vagyok.
Nagy durranasra nem szamitok, de azert ha annyira kicsi a durranas, akkor inkabb nem veszek Vagy meg megoldhato, hogy az ODD helyere teszek valamit normal meretben, nem mSATA-sat.
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok.
Lenovo T430-ba keresek SSD-t. Tudtok ajanlani valamit 20-32GB kozotti meretben. Nem ertek hozza, es nem akarok olyat venni ami rossz vetel, ha mondjuk lehetne kb ugyanannyiert olyat venni ami jobb/gyorsabb/kevesbe romlik el, stb.
Koszi
Jim -
Jim-Y
veterán
Sziasztok, a segítségetek kérném SSD vásárlás ügyében:
1. Mennyi az a minimum/maximum ár amennyit szánsz rá? most mindegy, ésszerű határokon belül persze
2. Mekkora SSD-re van szükség? 30gb körüli
3. Milyen operációs rendszerhez lesz az SSD? Linux
4. Asztali gép vagy laptop, IDE, SATAII , SATA3 vagy mSata a csatlakozó? Laptop, Lenovo TP T430, úgy tudom, hogy ebbe lehet mSATA SSD-t tenni.
5. Pontosan milyen alaplappal lesz használva az SSD? -
6. Szükség van-e feltétlenül beépítő keretre és egyéb kellékekre az SSD-hez? -Adott a kérdés, laptopba szeretnék mSATA ssd-t, van-e ajánlott vétel ~30gb körüli méretben? Jelenleg úgy vagyok partícionálva, hogy a Linux root 15gb-on van, nem is nagyon kell neki több hely, úgyhogy egy 30gb-os ssd-nek bőven elégnek kéne lennie számomra. üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 512GB Gen4 x4 WD SN5000S/ új/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest