-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
MPowerPH #28485 üzenetére
Nekem op rendszer és 2-3 db nagyobb játék lesz rajta egyelőre. Semmi nagy adatmozgás nincs arra ott vannak a sima HDD-k. Meg is rendeltem az iPontól, ha esetleg holnap a PlayIT-en lesz valami olcsóbb ár, akkor max. visszamondom. A mostani 128 GB-al az a baj, hogy fent van a Win7 és pár progi meg a WoT és a WoWs-ot már nem mertem felrakni, mert nem marad hely...
-
MPowerPH
félisten
válasz
MPowerPH #28477 üzenetére
Teszteket vegignezve, topikot etbogaraszva, megrendeltem az EVO-t. Valamiert rosszul emlekeztem, es az remlett, hogy sok gond volt veluk. Aztan mint kiderult, az a Pro volt, meg 840 EVO. Vegul £146 lett, Amazonon next day-el jol mertek. Hihetetlen mennyit esett az SSD-k ara 2 ev alatt. 2 eve majd ennyiert vettem az OCZ Vertex 3 max IOPS-emet, ami csak 240Gb-s, es meg csak nem is felsokatos SSD volt.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MPowerPH #24902 üzenetére
Új firmware-el nem lassul le, élettartamra meg... 3 év garanciás, ha félsz tőle add el 3 év előtt.
Rain91: ezzel a linkkel eléred (Téma összefoglaló link balra fent)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Gigabyte 120GB SSD 10db egyben eladó átlag 90% felett
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest