Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- BIOS frissítés
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor81
senior tag
válasz
Kommandant #34018 üzenetére
Szia !
Nem tudok linkelni, mert az mSATA-ról tulajdonosokat kérdeztem meg, mielőtt megrendeltem. Az EVO-ról és PRO-ról több helyen olvastam, amire emlekszem az a Legit Reviews. Én a többi komponens miatt nem aggódnék, jelentősen nem fogja melegíteni őket. Ha vársz egy kicsit, pontos adatokkal tudok szolgálni, mert igazán kis térben teljesen passzív üzemben fog menni együtt egy PRO és egy mSATA EVO, csak sajnos a héten nem tudják szállítani az EVO-t, így jövő hétig minimum várnod kell.
Üdv.: Viktor
-
jeni
félisten
válasz
Kommandant #33983 üzenetére
Hello!
Én még nem láttam és tapasztaltam volna egy SSD-nél,hogy hőt termeljen! Kicsit furcsa,valami üzemi hőmérséklet az van de nem több,hacsak valamelyik alkalmazás a ludas a dologban ami állandóan írja és olvassa az SSD-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest