-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamma
őstag
Bocs mindenkitől ha kicsit off, de nagy a gondom!
Olyan szituban vagyok hogy nem tudom a megoldását a problémámnak...
Adva van egy nagyon melegedő Samsung SSD. Először az Asus ROG H470-i gaming alaplapi hűtését tettem rá, de az kevés volt, most egy Bequiet MC1 Pro van rajta, de még így is simán 50 fölé melegszik, amitől finoman szólva nem vagyok nyugodt...
Sajnos kicsi a hely a vga és a procihűtő között - és ez egy nagyon nem szellőző rész! -, mert legalább megoldanám egy ventivel, de sajnos nem megy. Mai eszemmel nem egy tower coolerre mennék, hanem egy top flow-ra, de ez már késő bánat...
Kérdés: létezik-e riser kábel az M2 ssd-hez? Mert akkor beraknám egy széljárta ágba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Summer Game Fest 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Béta iOS-t használók topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- WD RED 8 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged