- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egérpad topik
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
smithi19 #1705 üzenetére
Feltételezem te sem tudod úgy a molekuláris biológiát/genetikát, mint, ahogy én (2 diplomás Molekuláris Genetikus vagyok).
Igazad van, nem tudom a molekuláris biológiát semennyire, és még diplomám sincs, de diploma nélkül is logikus a gondolkodásom, amit úgy látszik a főiskolán és az egyetemen már nem igazán tanítanak.
Mert szerintem nem kell 2 diploma ahhoz, hogy egyértelmű legyen egy ajánlásban, hogy ami ajánlott, az az ajánlott, és ami nem, az nem. Ennyire egyszerű !(Az esetek 90%-ban csak lenézően beszéltél velem szemben).
Ebben nem adok igazad neked, mert egyáltalán nem voltam lenéző és türelmetlen sem, Igenis elég sokat foglalkoztam a problémáddal, ugyanúgy segítettem , mint másnak, annak ellenére, hogy sokszor nem hallgattál rám, és még az első hozzászólást sem olvastad el tisztességesen, ennek viszont hangot is adtam!
No, mindegy. Én nem szeretnék haragot, csak nem értem az értetlen embereket.
Használd egészséggel a kiszemelt SSD-t, remélem örömöd lesz benne!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest