- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Notebook hibák
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz smithi19 #1705 üzenetére
Feltételezem te sem tudod úgy a molekuláris biológiát/genetikát, mint, ahogy én (2 diplomás Molekuláris Genetikus vagyok).
Igazad van, nem tudom a molekuláris biológiát semennyire, és még diplomám sincs, de diploma nélkül is logikus a gondolkodásom, amit úgy látszik a főiskolán és az egyetemen már nem igazán tanítanak.
Mert szerintem nem kell 2 diploma ahhoz, hogy egyértelmű legyen egy ajánlásban, hogy ami ajánlott, az az ajánlott, és ami nem, az nem. Ennyire egyszerű !(Az esetek 90%-ban csak lenézően beszéltél velem szemben).
Ebben nem adok igazad neked, mert egyáltalán nem voltam lenéző és türelmetlen sem, Igenis elég sokat foglalkoztam a problémáddal, ugyanúgy segítettem , mint másnak, annak ellenére, hogy sokszor nem hallgattál rám, és még az első hozzászólást sem olvastad el tisztességesen, ennek viszont hangot is adtam!
No, mindegy. Én nem szeretnék haragot, csak nem értem az értetlen embereket.
Használd egészséggel a kiszemelt SSD-t, remélem örömöd lesz benne!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest