Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
Tiédetis #104566 üzenetére
A fogót ha megveszed, akkor egy életre van sajátod, amivel bármikor bármilyen UTP/ DSL / telefon kábelt tudsz csinálni. Érdemes olyan helyen venni ahol készitenek kábelt és rákérdezni ők mit használnak és olyat venni, mert ha bírja a bolti igénybevételt, akkor Neked soha nem lesz vele gondod. Én is igy vettem, talán 4-6 ezer Ft volt. A dugók aprópénz, abbol többet vegyél (én is főleg az elején elrontottam). A Cat5 és Cat6 kábelhez más dugó kell! Kábelből meg az Excel márka hibátlan, ami méterre kapható, érdemes rendelni, sok számtech bolt a legolcsóbb kábelt tartja csak... Az Excel-el nekem nagyker mennyiségben 7év tapasztalatom van, soha nem volt gond vele.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest