Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
trololol
újonc
Nem volt a terveim közt a tuning, mivel csak egy I3 4130-as, vagy talán egy 4150-es fog belekerülni, meg tudtommal nem is tudnám tuningolni, mivel nem K-s. Köszönöm a sok-sok segítséget!
Ha már többet nem ,,találkoznánk", előre is Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek!
Üdvözlettel: trololol
-
trololol
újonc
Üdv!
Kinéztem magamnak egy Corsair Vengeance LP 2x4 GB 1600MHZ-es Kit-et, melyet majd egy ASRock Fatal1ty B85 Killer alaplapba szeretnék rakni, csak ezzel az az egy gond van, hogy megnéztem a memory support listben, hogy támogatja-e a lap a memóriákat és nem találtam. Szóval az lenne az egyik kérdésem, hogy működne-e a gép a ramokkal, vagy mondjak le róluk? A másik kérdésem az lenne, igaz ez nem ide tartozik, de lusta vagyok máshol megkérdezni. (: Az alaplapon a 24 pines csatlakozón kívül van még egy 8 pines, viszont az én tápomon ( CHIEFTEC iARENA 400W S8) csak 4 pines van, ez nem gond?
-
trololol
újonc
Sziasztok!
Kinéztem magamnak egy Corsair Vengeance LP 2x4 GB 1600MHZ-es Kit-et, melyet majd egy ASRock Fatal1ty B85 Killer alaplapba szeretnék rakni, csak ezzel az az egy gond van, hogy megnéztem a memory support listben, hogy támogatja-e a lap a memóriákat és nem találtam. Szóval az lenne az egyik kérdésem, hogy működne-e a gép a ramokkal, vagy mondjak le róluk?
A másik kérdésem az lenne, igaz ez nem ide tartozik, de lusta vagyok máshol megkérdezni.
Az alaplapon a 24 pines csatlakozón kívül van még egy 8 pines, viszont az én tápomon ( CHIEFTEC iARENA 400W S8) csak 4 pines van, ez nem gond?
Válaszaitokat előre is Köszönöm! Kellemes hétvégét/délutánt!
Üdvözlettel: trololol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- 3D nyomtatás
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- SSD kibeszélő
- Háztartási gépek
- Gumi és felni topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Synology NAS
- Politikai mémek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest