Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Egér probléma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
köszi mindenkinek
közben beszélgettem az illetővel, mutattam neki, hogy mit is kéne csinálgatnia, meg tutorialokat, és abban maradtunk, hogy találnak valami más megoldást mert neki nincs (főleg) ideje megtanulni a nulláról az alapoktól
teljesen fura elképzelései voltak az egészről
(amúgy ez egy alapítvány web lapja, és aki eddig csinálta nem tartja magát a megegyezett dolgokhoz, így megválnak tőle, és az alapítvány vezetője kitalálta, hogy nem para, majd ő(k) csinálják, mert "nem olyan nagy dolog")
-
Debilon
addikt
válasz
LonGleY #27465 üzenetére
WYSIWYG szerkesztő kéne, hogy tisztázzam a dolgot
ilyen "vakvezetős' kéne, mert mert..
tudom, hogy aki nem ért hozzá ne csinálja, de úgymond kényszerhelyzet van az illetőnélrégen volt a Putraware nevű ami nem lenne rossz neki, de sehol nem találok telepítőt belőle sajnos
-
Debilon
addikt
üdv!
tudna valaki ingyenes és magyar nyelvű felülettel rendelkező HTML szerkesztő programot?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest