-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
köszi mindenkinek
közben beszélgettem az illetővel, mutattam neki, hogy mit is kéne csinálgatnia, meg tutorialokat, és abban maradtunk, hogy találnak valami más megoldást mert neki nincs (főleg) ideje megtanulni a nulláról az alapoktól
teljesen fura elképzelései voltak az egészről
(amúgy ez egy alapítvány web lapja, és aki eddig csinálta nem tartja magát a megegyezett dolgokhoz, így megválnak tőle, és az alapítvány vezetője kitalálta, hogy nem para, majd ő(k) csinálják, mert "nem olyan nagy dolog")
-
Debilon
addikt
válasz
LonGleY #27465 üzenetére
WYSIWYG szerkesztő kéne, hogy tisztázzam a dolgot
ilyen "vakvezetős' kéne, mert mert..
tudom, hogy aki nem ért hozzá ne csinálja, de úgymond kényszerhelyzet van az illetőnélrégen volt a Putraware nevű ami nem lenne rossz neki, de sehol nem találok telepítőt belőle sajnos
-
Debilon
addikt
üdv!
tudna valaki ingyenes és magyar nyelvű felülettel rendelkező HTML szerkesztő programot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest