-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
SunMount3r #53361 üzenetére
@BitRider, SunMount3r köszi az infót, akkor megyek egyel arrébb.
Update: közben megpróbáltam Chrome-ban, de az is ugyanúgy felül akarja írni a létező fájlt, mint a Firefox.
-
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy létezik olyan program, ami egy böngészőből, ha "mentés másként"-el töltök le valamit, ami név alapján már létezik a célhelyen, akkor automatikusan úgy mentené le, hogy átnevezi bármilyen módon?
-
Mr.Mercury
aktív tag
@BitRider, @-=MrLF=-: Köszi a tippeket, megnézem őket, hátha sikerül valamelyikkel eredményesebbnek bizonyulnom!
-
Mr.Mercury
aktív tag
Hát... igen, a kérdésed jogos, ezt benéztem, mert valóban nem a fájlok közvetlen linkjei vannak meg, hanem a megosztó oldalra mutató linkek. Gondolom ezzel meg is válaszoltam a kérdésem.
Ilyen esetre feltételezem nincs megoldás, ami egy oldalra mutató linken belül megtalálja, hogy milyen fáljt lehet ott letölteni...
-
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni: ingyenes fájlmegosztóról szeretnék letölteni nagyobb számú link alapján, de amikor egy letöltésvezérlőbe (IDM) behelyezem a linkeket, akkor az a fájlmegosztó oldal html fájlját akarja letölteni, nem a ténylegesen nekem kellő fájlt. Ennek kiküszöbölésére milyen program lenne alkalmas?
Az oldalon szerencsére nincs captcha, így olyan gondom nincs a letöltéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest