-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Abból gondolom, hogy kipróbáltam. Tudok realtime mpeg2-be felvenni, csak a program elecard codecet használ, és odateszi a logót, az meg nekem nem kell. Nem teljesképernyős HD-ról van szó
.
Akkor mégegyszer, miért ragaszkodom az MPEG2-höz: Mindenki jól ismeri, ebben van kódolva a DVD is, vagyis egy film ilyen felbontásban 4-5-6Gb. Ennél nagyobb felbontású dolgokat én sem akarok rögzíteni, sőt még ekkorát sem. A tömörítetlen viszont nagyon sok helyet foglal (már 1-2 perc is 1Gb fölött, és ha én online tv-adást rögzítek másfél-két órában akár, akkor az picit nagy lesz). Még a veszteségmenteset megnézem, mindenképpen átkonvertálom a videókat xvid-be, szóval ez nem probléma, amennyiben valami barátságosabb méretű a felvett anyag.
A realtime MPEG4 felvételt pedig felejtse már el mindenki, egymagos 2.4GHz-es P4-en ez nem igazán működik, még kétmagos rendszeren is előfordulhat, hogy megakad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest