- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hardverkemping június végén
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Abból gondolom, hogy kipróbáltam. Tudok realtime mpeg2-be felvenni, csak a program elecard codecet használ, és odateszi a logót, az meg nekem nem kell. Nem teljesképernyős HD-ról van szó
.
Akkor mégegyszer, miért ragaszkodom az MPEG2-höz: Mindenki jól ismeri, ebben van kódolva a DVD is, vagyis egy film ilyen felbontásban 4-5-6Gb. Ennél nagyobb felbontású dolgokat én sem akarok rögzíteni, sőt még ekkorát sem. A tömörítetlen viszont nagyon sok helyet foglal (már 1-2 perc is 1Gb fölött, és ha én online tv-adást rögzítek másfél-két órában akár, akkor az picit nagy lesz). Még a veszteségmenteset megnézem, mindenképpen átkonvertálom a videókat xvid-be, szóval ez nem probléma, amennyiben valami barátságosabb méretű a felvett anyag.
A realtime MPEG4 felvételt pedig felejtse már el mindenki, egymagos 2.4GHz-es P4-en ez nem igazán működik, még kétmagos rendszeren is előfordulhat, hogy megakad.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest