- Izmos Corsair tápok oldalsó interfészekkel és iCUE Link kontrollerrel
- Igen komolynak látszó tapipad fortyog a Hyper boszorkánykonyháján
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
válasz
liszi70 #48584 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a válaszokat! Portable verziókat próbáltam.
Nálam nem tölti le a 4K Video Downloader. Azt írja Hiba: ismeretlen hely. Előtte frissítettem. Beállításokban terhelés biztonságos, csak 1 szálon tölt le.
Youtube-DLG default beállítással ....unknown_video "toldalékot" tesz a fájlnév végére. Átnevezem a fájlt és a végét kijavítom .mp4-re akkor lejátszható lesz a videó.Nemrég cserélték optikaira a kábelt a lakásban. Nem ez lehet a baj, ugye? Kábelcsere előtt évekig használtam a Youtube-DLG-t (portable verziót) és akkor mindent leszedett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3646, 94% Akksi
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest